Πρώτα άσκησε δίωξη και μετά πήγε… να πανηγυρίσει τρίποντα του Σπανούλη! (vid)

Μέγα ζήτημα ηθικής τάξης προκύπτει για τον αναπληρωτή Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα Στέφανο Μπαξεβάνη με πλάνο από την εξέδρα όπου πανηγυρίζει σαν τον… Τάκη Τσουκαλά το καθοριστικό τρίποντο του Σπανούλη!

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Κάτι περίεργες συμπτώσεις που παίζει η ζωή. Στέφανος Μπαξεβάνης. Εκ πρώτης άποψης το όνομα μπορεί να μην σας λέει πολλά. Για την ακρίβεια τίποτα.

Ο συγκεκριμένος κατέχει το αξίωμα του αναπληρωτή Ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στην ΕΠΟ. Τώρα μήπως; Σας λέει κάτι; Ναι είναι αυτός που δύο ημέρες πριν άσκησε δίωξη στον Ηρακλή για το θέμα της ανάκλησης του πιιστοποιητικού συμμετοχής των “κυανόλευκων” από την ΕΕΑ.

Αφού λοιπόν άσκησε πρώτα τα καθήκοντά του, έπειτα αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου παρακολούθησε τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, του Ολυμπιακού, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Το θέμα έχει το SDNA και είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό. Αλήθεια, μπορεί ένας αθλητικός εισαγγελέας να πανηγυρίζει σε κοινή θέα καλάθια μίας συγκεκριμένης ομάδας;

Κι όμως όπως φαίνεται στο βίντεο μπορεί, καθώς άλλωστε αγαπάει τον Ολυμπιακό και δεν το κρύβει κι όλας…

Θυμάστε άραγε μήπως εκείνη την υπόθεση του Ηρακλή με τον Λεβαδειακό που έχει την στήριξη του Ολυμπιακού στην γνωστή υπόθεση του Πουρτουλίδη;

Βρε λες…

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top