Λένε, λένε και ουσία καμιά….

Και νέο (τρίτο) διαδοχικό ραντεβού σήμερα…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το ενδεχόμενο διοικητικής αλλαγής παραμένει ανοικτό στον Ηρακλή. Παπαθανασάκης-Καγιούλης έπαιξαν το δικό τους «παιχνίδι τακτικής» στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, χωρίς να καταλήγουν σε οριστική συμφωνία ή «ναυάγιο». Στην όλη υπόθεση παραμένει «θύμα» ο ίδιος ο Ηρακλής που βάλλεται πανταχόθεν με ευθείες απειλές υποβιβασμού.

Ποια είναι όμως τα «παιχνίδια τακτικής» των δύο πλευρών; Αρχικά Παπαθανασάκης-Καγιούλης βρέθηκαν χθες το πρωί με τον δεύτερο να επαναλαμβάνει την πρόταση εξαγοράς της ΠΑΕ και να διαμηνύει ξεκάθαρα ότι περιμένει πλέον την απάντηση του μεγαλομετόχου, μιας και δεν υπάρχει περίπτωση «διαφοροποίησης» αυτής. Η πλευρά Καγιούλη τονίζει ότι το ενδιαφέρον της υφίσταται μόνο σε περίπτωση παραμονής του Ηρακλή στη Superleague και προσδοκά συγχρόνως στην οικονομική βοήθεια των περιβόητων «συμπαικτών» της. Απόδειξη του γεγονότος πως ο Νίκος Καγιούλης μόνος δε δύναται να «τρέξει» την ΠΑΕ. Ο έλληνας ατζέντης είναι φανερό ότι περιμένει και τις εξελίξεις στα ανοικτά «μέτωπα» με ΕΠΟ (αδειοδότηση) και Superleague που θα κρίνουν την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Τι ισχυρίζεται η πλευρά Παπαθανασάκη; Υποστηρίζει ότι υπήρχε ραντεβού το βράδυ κι όχι τελεσίγραφο απάντησης στην πρόταση Καγιούλη. Ο τελευταίος το ανέβαλε εξαιτίας άλλων συναντήσεων και μετέφερε ουσιαστικά τις εξελίξεις για σήμερα. Σημείο «κλειδί» η πλευρά Παπαθανασάκη εκτιμά πως είναι τα χρήματα της προκαταβολής (250.000 ευρώ). Ο «Καναδός» περιμένει τα χρήματα για να προχωρήσει στα περαιτέρω (ή τουλάχιστον να φανεί αν είναι διατεθειμένος γι’ αυτό).

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top