Και τώρα… Φάρος

Οι “κυανόλευκοι” έκαναν το αυτονόητο και πέρασαν στην τελική φάση των πλέι οφ καθώς επικράτησαν 68-60 του Αίολου στο κλειστό του Ιβανωφείου!

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ τελείωσε με τον Αίολο Αστακού (68-60) και πλέον οι “κυανόλευκοι” συγκεντρώνονται στην τελική φάση των πλέι οφ που θα κρίνει την άνοδο στην Basket League απέναντι στον Φάρο.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή ήταν εξαιρετική για τρεις περιόδους, καθώς δεν αντιμετώπισε κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα από τους φιλοξενούμενους, ενώ η διαφορά ήταν σταθερά σε διψήφιο αριθμό.

Ωστόσο, οι “κυανόλευκοι” χαλάρωσαν στην αρχή του τετάρτου δεκαλέπτου και έβαλαν τον Αίολο στο παιχνίδι. Το τάιμ άουτ του Βαγγέλη Αλεξανδρή αφύπνησε τους παίκτες του, οι οποίοι έσφιξαν εκ νέου την άμυνα τους και με κρίσιμα καλάθια “καθάρισαν” την αντίπαλη ομάδα.

Πλέον, ο ΗΡΑΚΛΗΣ στρέφεται στον αγώνα του Σαββάτου (20/5 – 17:00) με τον Φάρο για την τελική φάση των πλέι οφ που θα κρίνει την άνοδο στην Basket League με την σειρά να ξεκινάει στο… φλεγόμενο Ιβανώφειο!

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα όπως σας την παρουσίασε η BlueArena

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Βαγγέλης Αλεξανδρής): Αγγελακόπουλος 10, Γιαννακίδης, Τότσιος 13 (2), Ονάσογλου, Δέσπος 7, Χρυσόπουλος 8 (2), Γκαγκαλούδης 4, Κάτσιος, Ταουσάνης, Ρουτκάουσκας 15, Χείλαρης 5 (1), Καλαϊτζίδης 6 (1)

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Μιχάλης Κουταλιανός): Μπρόζος, Γκιζόγιαννης, Κούμπουρας, Παπαδιονυσίου, Κατσαρές, Γκατζιάς, Κακλαμάνος, Κιτσούλης, Κασαμπαλής, Χαρισμίδης, Λυμπάρης, Δουρούκης

ΓΗΠΕΔΟ: Ιβανώφειο

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ): Σταματόπουλος-Παφίλης-Ξενικάκης (Παραλικίδης)

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μαζί με τους οπαδούς του ΠΑΣ στο Ιβανώφειο” (pic)

Μπάσκετ

Back to Top