- Bluearena - https://bluearena.gr -

Δεν βρέθηκε επενδυτής, συνεχίζει με την ίδια διοίκηση το βόλεϊ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε τον κόσμο του Ηρακλή μας ότι και μετά την παράταση που δώσαμε για την ανάληψη του τμήματος βόλεϊ δεν εμφανίστηκε κανένας ενδιαφερόμενος. Όπως γίνεται αντιληπτό όλοι οι επενδυτές-λεφτάδες του παρελθόντος ασχολήθηκαν μόνο όσο υπήρχε χοντρή κονόμα.

Αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα της κατάστασης και προκειμένου το τμήμα να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του, αποφασίσαμε κατ’ ανάγκη να ξαναμπούμε και πάλι μπροστάρηδες.

Σε αυτή την προσπάθειά μας θέλουμε την βοήθεια του απλού κόσμου (γιατί μόνο αυτός υπάρχει) προκειμένου η ομάδα να πάρει σε πρώτη φάση αδειοδότηση στα τέλη Ιουνίου ενώ ταυτόχρονα θα γίνεται και ο προγραμματισμός της καινούργιας χρονιάς.

Την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν τα διαρκείας της νέας σεζόν και θα προγραμματιστούν κάποιες εκδηλώσεις ώστε να εξασφαλιστούν τα χρήματα και να μπούνε βάσεις για την λειτουργία της ομάδας στην καινούργια χρονιά.

Από αύριο το πρωί αρχίζει μια καινούργια προσπάθεια για να μπορεί να έχει μέλλον το βόλευ του ΗΡΑΚΛΗ μας. Περιμένουμε την στήριξή σας

Μετά τιμής

Το Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από την εκλογική διαδικασία

1.Βαμβακίδης Απόστολος

  1. Γαρέζος Βλάσης
  2. Καλαιτζίδης Πρόδρομος
  3. Γενεράλης Κωνσταντίνος
  4. Βλαχόπουλος Γεώργιος»