- Bluearena - https://bluearena.gr -

Παναγόπουλος: «Επιχειρούν πραξικόπημα κατά του Ηρακλή»

Ο νομικός Γιώργος Παναγόπουλος, τοποθετήθηκε στο Metropolis 95.5 καταγγέλοντας τις μεθοδεύσεις του Λεβαδειακού και των «συμμάχων» του στη Super League εις βάρος του Ηρακλή για το θέμα Πουρτουλίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συμβαίνουν σημεία και τέρατα. Κάποιοι νομίζουν ότι η Super League είναι μαγαζί τους. Έγινα δέκτης επιθέσεων και ειρωνειών από την πρώτη στιγμή στο συμβούλιο της Super League. Το θέμα της καταγγελίας του Λεβαδειακού έσκασε την Παρασκευή στις 5 μ.μ. Στις 5 μ.μ. έλαβαν την καταγγελία και μετά από μισή ώρα ενημέρωσαν τις ομάδες ότι μπαίνει στα θέματα ημερήσιας διάταξης. Έβαλαν εκπροθέσμως την καταγγελία δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης μετά την επικύρωση της βαθμολογίας. Παρά τις προσπάθειές μας την συζήτησαν και είχαν σκοπό να την κάνουν και δεκτή. Αν δεν δίναμε μάχη, η υπόθεση δεν θα έπαιρνε αναβολή για την επόμενη συνεδρίαση. Στην οποία επόμενη συνεδρίαση πετύχαμε να πάμε με τα έγγραφα που χρειάζονται και αποδεικνύουν ότι εξοφλήθηκε ο παίκτης.

Ακόμη και να έρθει και ο ίδιος ο παίκτης αν χρειαστεί και να κατατεθούν τα υπομνήματα. Και ο μάνατζερ του παίκτη δηλώνει ότι έχει τακτοποιηθεί, και ο κ. Ζελελίδης, ο δικηγόρος του, εξέφρασε τη βούληση να έρθει και να βεβαιώσει ότι έχει τακτοποιηθεί ο παίκτης. Και τους λέω “προσπαθείτε χωρίς να είστε δικαστήριο να ανατρέψετε δικαστική απόφαση και εξοφλητική απόδειξη για παίκτη που δηλώνει πληρωμένος, την ώρα που για άλλες περιπτώσεις νίπτετε φαρισαϊκά τας χείρας σας”. Το χειρότερο από όλα, όμως, είναι ότι κατέληξαν σε απόφαση να ζητήσουν γνωμοδότηση από το Διαιτητικό Δικαστήριο και την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ για το τι συνιστά εξόφληση. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό.

Ο κ. Καϊμακάμης, ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ και έμπειρος νομικός, τους είπε ότι δεν έχουν το δικαίωμα, ο κ. Σπανός τα ίδια, νομικοί τους επισήμαναν τους κινδύνους. Παρ’ όλα αυτά, αποφάσισαν να συζητήσουν την υπόθεση, που βέβαια δεν θα έχει νομικό αποτέλεσμα εις βάρος του Ηρακλή. Είναι ένα μεθοδευμένο πραξικόπημα. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Δεν έχει να φοβηθεί κάτι νομικά ο Ηρακλής. Από τη στιγμή που λέει ότι είναι πληρωμένος ο ποδοσφαιριστής και ο δικηγόρος του και ο μάνατζέρ του, θα καταλύσουν όλοι αυτοί το τι ισχύει στον αστικό κώδικα;».