Σιδηρόπουλος: «Δεν τίθεται θέμα υποβιβασμού του ΗΡΑΚΛΗ»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου του Νίκου Πουρτουλίδη στο “Metropolis 95,5”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο “Metropolis 95.5” φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος του Νίκου Πουρτουλίδη, Λευτέρης Σιδηρόπουλος και αναφέρθηκε στο ζήτημα της οφειλής προς τον ποδοσφαιριστή, το οποίο προσπαθούν κύκλοι της Σούπερ Λιγκ να αξιοποιήσουν προκειμένου να πλήξουν τον ΗΡΑΚΛΗ, μεθοδεύοντας τον υποβιβασμό του στη Football League.

Αναλυτικά όσα είπε για:

– το τι γνωρίζει για την υπόθεση και αν ο Πουρτουλίδης είναι πλήρως ικανοποιημένος:  «Το θέμα έχει δημιουργηθεί από το πουθενά. Ο πελάτης μου θεωρώ πως είναι ικανοποιημένος. Πήρε τα χρήματα από την κατάπτωση της εγγυητικής, άρα δεν υπάρχει κάποια άλλη επιταγή ή κάτι άλλο που να μας χρωστάει ο Ηρακλής. Αρα θεωρητικά είμαστε τακτοποιημένοι».

– το πώς πήρε τα χρήματα ο Πουρτουλίδης αφού κατέπεσε η εγγυητική του Ηρακλή και αν ο πελάτης του έχει πρόβλημα με την ομάδα: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε όχι. Γιατί για να καταπέσει η εγγυητική πάει να πει ότι αυτά τα χρήματα δεσμεύονται για τον Πουρρτουλίδη ή για τον «Χ» Πουρτουλίδη, τον Κυριακίδη, τον Παπαδόπουλο, τον οποιονδήποτε που έχει ρίξει την εγγυητική. Αρα μπορεί να μην έχουν μπει τα χρήματα στον λογαριασμό του, όμως, αλλά είναι δεσμευμένα για τη συγκεκριμένη δικαστική απόφαση.

– το αν θεωρεί ότι μπορεί να κινδυνέυσει ο Ηρακλής από αυτήν την υπόθεση: «Δεν ξέρω καλά τους κανονισμούς, όμως, δε νομίζω πως τίθεται θέμα υποβιβασμού για τον Ηρακλή. Αν καλύψουν την εγγυητική – γιατί νομίζω ότι υπάρχει κάποιο χρονικό διάστημα για αυτό – λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα κατά του Ηρακλή, ούτε κανενός».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top