- Bluearena - https://bluearena.gr -

Η άνοδος θα έρθει από το… ΝΑΟ

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ περίμενε το κάτι παραπάνω από τον Δούκα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο στην Basket League, ωστόσο οι “κυανέρυθροι” συνέτριψαν τον Δούκα και πήραν το εισιτήριο της απευθείας ανόδου.

Πλέον όλα θα κριθούν στο Ιβανώφειο για τους “κυανόλευκους”. Τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί και αν πιστεύει κάποιος πως η διαδικασία των πλέι οφ θα είναι εύκολη είναι πολύ γελασμένος. Αίολος, Φάρος και Δούκας έχουν δείξει πόσο επικίνδυνες ομάδες είναι, αλλά όλα εξαρτώνται από την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή και το… Ιβανώφειο. Εκεί θα κριθεί η άνοδος, καθώς ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει το πλεονέκτημα έδρας και αν ο ΝΑΟΣ παραμείνει αήττητος τότε ο Ημίθεος αυτόματα θα πάρει και την άνοδο στην Basket League.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό του, όπως τον έχει άλλωστε όλη την χρονιά. Τον κέρδισε βάσει απόδοσης και όπου ο κόσμος βλέπει να γίνεται κάτι καλό είναι εκεί για να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Και στο τμήμα μπάσκετ γεννιέται κάτι καλό που χρειάζεται την στήριξη όλων μας. Έτσι θα έρθει η άνοδος. Με την ομάδα και τον κόσμο ενωμένοι σαν μια γροθιά. Ενωμένοι μέχρι τον τελικό στόχο. Την άνοδο στην Basket League. Εκεί που ανήκει ο Ημίθεος!

Η αρχή λοιπόν γίνεται την Τετάρτη (10/5) στις 17:00 στο Ιβανώφειο. Όλοι εκεί για να στηρίξουμε τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και τους παίκτες του. Στο Ιβανώφειο κάνει κουμάντο ο ΗΡΑΚΛΗΣ και ο κόσμος του. Εκεί όπου δεν πέρασε ΚΑΝΕΙΣ φέτος και δε θα περάσει ΚΑΝΕΙΣ μέχρι το φινάλε! Η άνοδος θα έρθει από το ΝΑΟ!

Υ.Γ. Αλήθεια, αν τα έκτροπα που έλαβαν χώρα το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Δούκα συνέβαιναν στο Ιβανώφειο τότε ποια θα ήταν η στάση του Αθλητικού Δικαστή και της ΕΟΚ; Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι νεότερο πέρα από την ανακοίνωση του Δούκα. Αναμένουμε να δούμε αν οι τιμωρίες και επιπλήξεις ισχύουν μόνο για μια ομάδα.