Απευθείας άνοδος ή πλέι οφ;

Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής για τον ΗΡΑΚΛΗ…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Σήμερα ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών, με τον ΗΡΑΚΛΗ να υποδέχεται τον Αμύντα στο Ιβανώφειο.

Αυτή μπορεί να είναι η τελευταία αναμέτρηση για τους “κυανόλευκους”, κάτι που δεν εξαρτάται -πλήρως- από την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο Ημίθεος πρέπει να κερδίσει τον Αμύντα και να ολοκληρώσει ουσιαστικά τις υποχρεώσεις του για την κανονική διάρκεια της Α2.

Αν ο ΗΡΑΚΛΗΣ επικρατήσει του Αμύντα, τότε περιμένει νίκη του Δούκα επί του Πανιωνίου, ώστε να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο στην Α1, καθώς οι “κυανόλευκοι” υπερτερούν στην ισοβαθμία με τον Δούκα.

Σε διαφορετική περίπτωση, αν ο Πανιώνιος επικρατήσει του Δούκα, τότε οι “κυανέρυθροι” παίρνουν την απευθείας άνοδο στην Basket League, καθώς υπερτερούν των “κυανόλευκων” στην ισοβαθμία.

Το τελευταίο σενάριο -και πιο ακραίο- είναι πως σε πιθανή ήττα του ΗΡΑΚΛΗ από τον Αμύντα και με νίκη του Δούκα επί του Πανιωνίου, ο Δούκας παίρνει το εισιτήριο της απευθείας ανόδου.

Τρία διαφορετικά σενάρια, τρεις διαφορετικοί διεκδικητές για την απευθείας άνοδο στην Basket League. Λίγες ώρες έχουν μείνει για να μάθουμε.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top