Αυτό είναι το «όπλο» στις… ορέξεις του Λεβαδειακού

Εκεί θα… τρακάρει στην εξωαγωνιστική επιδίωξη επιβίωσης η ομάδα του Γιάννη Κομπότη

Διάφορα, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ποιος δεν το περίμενε; Παντελίδης-παίκτες, άπαντες στο αγωνιστικό κομμάτι του Ηρακλή, κατάφεραν να κρατήσουν τον Ημίθεο στη θέση του επιβεβαιώνοντας πως στο γήπεδο δεν πέφτουν ΠΟΤΕ. Εξωαγωνιστικά όμως; Λίγο-πολύ όλοι περίμεναν πως θα αναζητηθούν τρόποι από άλλες ομάδες να πάρουν στις αίθουσες τη θέση του Ηρακλή. Όπως έκανε ο Αστέρας Τρίπολης το 2011. Ιδίως με την ανεπάρκεια της διοίκησης Παπαθανασάκη, θα έβρισκαν ευκολότερα πατήματα.

Ο Λεβαδειακός έχει κινηθεί ισχυριζόμενος πως κακώς επέστρεψε η Super League τους βαθμούς στον Ηρακλή για την περίπτωση Πουρτουλίδη τον Ιανουάριο. Ουσιαστικά ζητά να αφαιρεθούν ξανά οι 3 βαθμοί πριν την επικύρωση της βαθμολογίας, να ισοβαθμίσει με τον Ημίθεο και να τον προσπεράσει στην ισοβαθμία παραμένοντας στην κατηγορία.

Νομικοί κύκλοι ωστόσο υποστηρίζουν πως η κίνηση της ομάδας του Γιάννη Κομπότη δεν θα έχει τύχη. Κι αυτό κανονικά πρέπει να το γνωρίζει και η ίδια η… Super League βάσει της άποψής τους! Τι αναφέρουν; Για να αποφασίσει η διοργανώτρια την επιστροφή των βαθμών στον Ηρακλή, είχε λάβει εγγράφως εξόφληση οφειλής από την πλευρά Πουρτουλίδη στα τέλη Ιανουαρίου. Ο δε τρόπος αυτής δεν αποτελεί «πάτημα» στους Βοιωτούς γιατί προβλέπεται από το Αστικό Δίκαιο. Ακόμη και η προφανής ερώτηση-επιχείρημα του Λεβαδειακού για τη νέα προσφυγή Πουρτουλίδη για κατάπτωση της εγγυτικής κρίνεται αστήρικτη από τους νομικούς, καθώς μπορεί να αποτελεί οικονομική επιδίωξη για διαφορετική περίπτωση οφειλής στον ποδοσφαιριστή και όχι για την συγκεκριμένη για την οποία ο Λεβαδειακός κρίνει ως μεμπτή την επιστροφή των βαθμών τότε στον Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top