Γκαγκαλούδης: “Το Ιβανώφειο είναι το κάστρο μας”

Οι δηλώσεις του Γιάννη Γκαγκαλούδη

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο αρχηγός του μπασκετικού ΗΡΑΚΛΗ, Γιάννης Γκαγκαλούδης, τόνισε πως είναι περήφανος για την ομάδα του που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ εύχεται να ολοκληρωθεί η χρονιά με νίκη στην τελευταία αγωνιστική για τον Ημίθεο αλλά και τον Δούκα, ώστε οι “κυανόλευκοι” να πάρουν την απευθείας άνοδο στην Basket League.

Στη συνέχεια ο έμπειρος γκαρντ, αποθέωσε τον κόσμο του Ημίθεου και τόνισε πως το Ιβανώφειο αποτελεί το κάστρο της ομάδας, ενώ καλεί τον λαό του ΗΡΑΚΛΗ να δώσει βροντερό παρών το Σάββατο.

Αναλυτικά:

“Είμαι πάρα πολύ περήφανος φτάνοντας στην τελευταία αγωνιστική να βλέπω ότι η ομαδα είναι στην πρώτη θέση.

Είναι μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από τον Αύγουστο και εύχομαι να τελειώσει αυτό το Σάββατο με τον συνδυασμό της νίκης μας και της νίκης του Δούκα.

Παίζουμε με μια ομάδα που δεν έχει κάτι να χάσει, έχει πραγματοποιήσει τους στόχους της και πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί ώστε να πάρουμε την νίκη περιμένοντας παράλληλα το παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη.

Το Ιβανώφειο είναι το κάστρο μας, το φρούριο μας, καθώς ένα πρωτάθλημα είμαστε αήττητοι και αυτό οφείλεται από την τρομερή ώθηση του κόσμου μας.

Το Σάββατο περιμένουμε τον κόσμο μας να είναι κοντά μας”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top