Αλώβητος στο… εξοχικό του

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ αρνήθηκε να χάσει και στην Τρίπολη και με γκολ των Ζιαμπάρη και Δώνη έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από το “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”

Μπορεί όλα βαθμολογικά να είχαν κριθεί από την προηγούμενη αγωνιστική αλλά οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη κατέθεσαν για ακόμη μια φορά την ψυχή τους και έφυγαν από το… εξοχικό της Τρίπολης με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι δύο ομάδες ωστόσο, παρά το τελικό 2-2, δεν είχαν καλό ξεκίνημα στον αγώνα με το θέαμα να είναι κακό στο πρώτο εικοσάλεπτο. Στην πρώτη του τελική ο ΗΡΑΚΛΗΣ κατάφερε να ανοίξει και το σκορ. Σκόρερ ο Ζιαμπάρης μετά από κόρνερ του Γροντή, όπου νίκησε με κεφαλιά τον Αθανασιάδη. Ο Αστέρας στη συνέχεια πήρε μέτρα και μετά από ένα δυνατό σουτ του Κυριακόπουλου ισοφάρισε με τον Γιαννίκογλου να φέρει ευθύνη, καθώς δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας. Έτσι τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Στο δεύτερο μέρος το θέαμα ήταν καλύτερο καθώς χάθηκαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, ωστόσο το προβάδισμα πήρε ο Αστέρας λίγο μετά την συμπλήρωση πέντε λεπτών. Ο Γιαννίκογλου έκανε εκ νέου λάθος υπολογισμό, ανέτρεψε στην γωνία της μεγάλης περιοχής τον Γκοντό, ο Νεοφυτιάδης έδειξε (σωστά) την άσπρη βούλα, με τον επιθετικό του Αστέρα να νικάει από τα έντεκα βήματα τον Έλληνα τερματοφύλακα. Ο Αστέρας έχασε στη συνέχεια κάποιες ευκαιρίες ώστε να “κλειδώσει” τη νίκη με τους Κυριακόπουλο, Γκοντό και Μάσα, ενώ ο Ηλιάδης έχασε από πλευράς ΗΡΑΚΛΗ τη μεγαλύτερη ευκαιρία να σκοράρει, καθώς ο Αθανασιάδης απέκρουσε με τα πόδια το πλασέ του Έλληνα εξτρέμ. Ο Ημίθεος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Δώνη έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Λίγο πριν το φινάλε ο Νεοφυτιάδης δεν είδε πεντακάθαρο χέρι του Κώτσιρα έπειτα από παράλληλη σέντρα του Λουκίνα, ο Αστέρας είχε δοκάρι σε σουτ του Μάσα, ενώ ο Λουκίνας λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα έχασε τετ-α-τετ και την ευκαιρία στον ΗΡΑΚΛΗ να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το… εξοχικό του.

Τρομερή η συμπαράσταση των οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ που βρέθηκαν στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”. Δε σταμάτησαν να τραγουδούν για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη και να αποδοκιμάζουν την διοίκηση Παπαθανασάκη-Καγιούλη, αλλά και αυτή του Αστέρα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Σελίν, Ζούμα (Ευαγγέλου 57′), Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Χαμντανί, Στανισάβλιεβιτς (Μάσα 64′), Γκοντό, Μανιάς (Τσουκαλάς 87′)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Γιαννίκογλου, Αργυρόπουλος, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Τζανετόπουλος, Γροντής, Κούρος (Καραγκούνης 81′), Δώνης, Πασάς (Ηλιάδης 60′), Μπαστακός, Περόνε (Λουκίνας 59′)

Στον πάγκο είναι οι: Χουάντερσον, Βοσνακίδης, Καραγκούνης, Ηλιάδης, Λουκίνας, Μπαρέττας, Αμαραντίδης

ΓΗΠΕΔΟ: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νεοφυτιάδης (Κορίνθου)

ΒΟΗΘΟΙ: Δόσης (Αθηνών) Απτόσογλου (Αθηνών)

4ος: Κοσικίδης (Αθηνών)

ΣΚΟΡΕΡ: Κυριακόπουλος (37′), Γκοντό (53′) / Ζιαμπάρης (26′), Δώνης (76′)

ΚΙΤΡΙΝΗ: Κώτσιρας / Γιαννίκογλου, Ζιαμπάρης

ΚΟΚΚΙΝΗ: -/-

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top