Μπαστακός: «Ενιωθα σαν να έπαιζα κάθε σαββατοκύριακο τελικό»

O Mιχάλης Μπαστακός μίλησε για όλους και για όλα…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικα τα όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm”

Για τους τελευταίους μήνες που πέρασε στον Ηρακλή: «Δεν είχα τις ανάλογες εμπειρίες. Κάθε σαββατοκύριακο ήταν σαν να έπαιζα τελικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε».

Για τη χθεσινή του εμφάνιση: «Επρεπε να ξεπεράσω τον εαυτό μου καθώς ήμασταν πίσω στο σκορ όταν μπήκα στο παιχνίδι. Το μόνο που μου έμενε να κάνω είναι να δώσω το 110%, δεν είχα άλλη επιλογή από το να πάρω προσπάθειες και ενέργειες και να βγάλω φάσεις».

Για το τι τους κράτησε ζωντανούς: «Κουραστήκαμε να κυνηγάμε τόσο καιρό τον Λεβαδειακό, παρόλα αυτά εμείς χαμογελάσαμε στο τέλος. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας, δεν μας άφησε ποτέ και η μισή παραμονή ανήκει σε αυτόν».

Για το αν κάποια στιγμή σκέφτηκαν ότι η προσπάθειά τους δεν θα είχε αποτέλεσμα: «Δεν το επέτρεψε ο κόουτς να σκεφτούμε κάτι τέτοιο. Μας εμψύχωνε, μας μιλούσε σε όλα τα παιχνίδια, μας παρότρυνε να παλέψουμε μέχρι τέλους».

Για τα παιχνίδια-κλειδιά για τη σωτηρία: «Τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Βέροια και Κέρκυρα κυρίως έπαιξαν το σημαντικότερο ρόλο στην παραμονή. Ίσως και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για την επόμενη μέρα στον Ηρακλή: «Είναι πρωτόγνωρες εμπειρίες, ειδικά για μένα. Εμείς κάναμε το χρέος μας, δεν έσκασε η βόμβα στα χέρια μας. Τώρα είναι δουλειά άλλων να κοιτάξουν τα εξωαγωνιστικά».

Για το δικό του μέλλον: «Δεν είναι στο χέρι μου να μείνω στον Ηρακλή γιατί ανήκω στον Ατρόμητο. Ας τελειώσει το πρωτάθλημα και θα καθίσω να τα δω όλα».

Για τις συνθήκες στον Ηρακλή και αν ενδιαφέρουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Η φανέλα του Ηρακλή είναι πολύ βαριά, η ομάδα έχει τεράστια ιστορία. Εχει τεράστιο κόσμο που σου δίνει την ψυχολογία για να δώσει τον καλύτερο σου εαυτό στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον τίτλο που θα έβαζε σε αυτήν την προσπάθεια μηνών που κάνει ο Ηρακλής, ο νεαρός φορ απάντησε αφοπλιστικά: «Τέλος καλό, όλα καλά».

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top