- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ανακοίνωση για την επόμενη μέρα

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος βόλεϊ:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου, έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για τα τεκταινόμενα του συλλόγου και για το τι μέλει γενέσθαι στο τμήμα του βόλεϊ κατά την οποία αποφασίστηκε σύσσωμα παραίτηση όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου, των οποίων η θητεία λήγει ούτως ή άλλως στις 15 Μαΐου.

Παράλληλα και προς όλα τα επενδυτικά ενδιαφέροντα που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο, κάνουμε πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ανάληψη του τμήματος βόλεϊ. Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται θα πρέπει να καταθέσει πρόταση και αφού γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις, η πρόταση θα παρουσιαστεί στην ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Μαΐου 2017. Σημειώνουμε ότι οποιαδήποτε πρόταση θα πρέπει να κατατεθεί στα γραφεία του συλλόγου έως την Παρασκευή 5 Μαΐου. Η ημερομηνία είναι καταληκτική, διότι η νέα διοίκηση θα πρέπει να ασχοληθεί με την αδειοδότηση της ομάδας που γίνεται στα τέλη Ιουνίου αλλά και με τον προγραμματισμό της καινούργιας σεζόν.

Ως παρελθούσα διοίκηση θεωρούμε ότι ο στόχος που είχαμε βάλει πριν 4 χρόνια, όταν και αναλάβαμε την τύχη του τμήματος βόλεϊ, επετεύχθη. Η ομάδα είναι πλέον καταξιωμένη στην Volley League και προπάντων καθαρή. Δεν ήμασταν ποτέ παράγοντες ούτε επιχειρηματίες επενδυτές. Οπαδοί ήμασταν και θα είμαστε, που η τρέλα μας και η αγάπης μας για την ομάδα, μας ανάγκασαν να ασχοληθούμε και για όποιον πραγματικά γνωρίζει καταστάσεις υπερβάλαμε εαυτόν.

Υ.Γ. Για όλες μας τις αποφάσεις και τις μετέπειτα κινήσεις, σε περίπτωση που δεν βρεθεί διάδοχη κατάσταση, έχει ενημερωθεί αντιπροσωπεία του συνδέσμου της Α.Θ.10, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα.