Στο χορτάρι δε θα πέσουμε ΠΟΤΕ!

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ επικράτησε του Παναιτωλικού και σε συνδυασμό με την ήττα του Λεβαδειακού από την ΑΕΚ εξασφάλισε την αγωνιστική παραμονή…

Οι παίκτες-μάγκες του Σάββα Παντελίδη κέρδισαν (2-1) τον Παναιτωλικό με ανατροπή στο δεύτερο μέρος και σε συνδυασμό με τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό εξασφάλισαν την αγωνιστική παραμονή.

Κατάθεσαν και την ψυχή τους οι “κυανόλευκοι” στον αγωνιστικό χώρο.Τέσσερις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και πλέον η ομάδα σώθηκε στο χορτάρι. Εκεί όπου δεν έχει πέσει ΠΟΤΕ αγωνιστικά!

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έδειξε από την αρχή πόσο πολύ ήθελε το τρίποντο αλλά έβρισκε μπροστά του την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Παναιτωλικού αλλά και τον εξαιρετικό σήμερα Δημήτρη Κυριακίδη. Κι εκεί όπου ο ΗΡΑΚΛΗΣ προσπαθούσε να βρει το δρόμο προς την αντίπαλη εστία, στην πρώτη ευκαιρία του Παναιτωλικού ο Ρόσα έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους οι “κυανόλευκοι” δεν κατάφεραν να αντιδράσουν.

Στην επανάληψη, ο Ημίθεος μπήκε πιο δυνατά και έτοιμος για την ανατροπή. Οι “κυανόλευκοι” πίεζαν σε όλο το γήπεδο. Σε μία από αυτές τις φάσεις ο Μπαστακός έκλεψε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή, έστρωσε στον Περόνε με τον Αργεντινό να ισοφαρίζει και να δίνει σύνθημα… ανατροπής. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δε σταμάτησε να πιέζει αλλά έβρισκε απέναντι του τον εκπληκτικό Κυριακίδη. Ωστόσο, από το φάουλ που κέρδισε ο Γροντής και εκτέλεσε ο Λεοζίνιο, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι με τον Μπαστακό να βάζει το γκολ… της χρονιάς για τον ΗΡΑΚΛΗ!

Στην τελευταία αγωνιστική, ο Ημίθεος αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Αργυρόπουλος (Μπαστακός 46′), Στάμου, Τζανετόπουλος, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος (Γροντής 46′), Λεοζίνιο, Κούρος (Πασάς 73′), Μοντέιρο, Περόνε

Στον πάγκο είναι οι: Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Πασάς, Ζιαμπάρης, Γροντής, Ηλιάδης, Μπαστακός

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Παπάζογλου, Κούσας, Μύγας (Χαντάκιας 75′), Ρότσα (Τσοκάνης 59′), Μπράβο, Λόπες, Ρόσα, Κλέσιο, Ρέι, Μουνιός (Κουτρουμάνος 65′)

Στον πάγκο είναι οι: Καβουσάκης, Βασιλούδης, Βακράκος, Κουτρουμάνος, Τσοκάνης, Χαντάκιας, Γιαννιώτης

ΓΗΠΕΔΟ: Καυτανζόγλειο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)

ΒΟΗΘΟΙ: Ποντίκης (Πρέβεζας), Πασχάλης (Ηπείρου)

4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

ΣΚΟΡΕΡ: Περόνε (53′), Μπαστακός (85′) / Ρόσα (31′)

ΚΙΤΡΙΝΗ: Στάμου, Μπαστακός / Μύγας, Χαντάκιας

ΚΟΚΚΙΝΗ: -/-

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top