Μία θέση «ανοικτή» στην ενδεκάδα

Τα πλάνα του Σάββα Παντελίδη για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ολοι τους είναι εκ των λεγόμενων βασικών και αναντικατάστατων ποδοσφαιριστών της ομάδας. Η απουσία τους ωστόσο δε «φάνηκε», δεν επηρέασε εκ του αποτελέσματος τον Ηρακλή στον αγώνα των «Ζωσιμάδων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κούρος, Στάμου και Περόνε είναι ξανά στη διάθεσή του Σάββα Παντελίδη, γεγονός που του προσφέρει περισσότερες λύσεις. Ο πρώτος ξεπέρασε το διάστρεμμα που υπέστη και οι άλλοι δύο εξέτισαν την τιμωρία μίας αγωνιστικής. Ολοι τους θα πάρουν φανέλα βασικού, με τη μία και μοναδική θέση που «παίζει» να είναι αυτή του παρτενέρ του Ιντζόγλου στη μεσαία γραμμή. Επικρατέστερος έναντι του Γροντή είναι ο Αγγελόπουλος, με τον 20χρονο χαφ να καλύπτει το κενό του αποβληθέντα στα Γιάννενα, Χρήστου Δώνη.

Ο Χουάντερσον θα είναι κάτω από τα δοκάρια, η τετράδα στην άμυνα θα απαρτίζεται από τους Αργυρόπουλο, Στάμου, Τζανετόπουλο και Σαραμαντά, στα δεξιά της επίθεσης φανέλα βασικού θα πάρει ο Μοντέιρο, στα αριστερά ο Κούρος, ρόλο επιτελικού θα έχει ο Λεοζίνιο και στην κορυφή της επίθεσης με στόχο να σκοράρει αλλά και να «ανοίξει» τους απαραίτητους χώρους θα βρίσκεται ο Εμάνουελ Περόνε.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top