Κατσαμπής: «Να αλλάξει κάτι στον Ηρακλή»

Η ευχή του αρχηγού για την κατάσταση στον Ημίθεο

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Τάσος Κατσαμπής μετά τη βράβευση των δύο ποδοσφαιριστών της ομάδας υπογράμμισε την ελπίδα του να αλλάξει κάτι στον Ηρακλή, ώστε να παλεύει για τους φυσικούς, υψηλούς στόχους του:

«Είναι η πρώτη φορά που βραβεύω κάποιον παίκτη. Είμαι πολύ χαρούμενος που βράβευσα ένα νεαρό παιδί, τον Μιχάλη Μπαστακό όπως είναι και ο Χρήστος Δώνης και είναι πολύ καλό που βραβεύονται για Best Goal και MVP δύο παίκτες του Ηρακλή. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση αυτή που βιώνει ο Ηρακλής, αλλά πιστεύω θα τα καταφέρει, όπως πάντα, στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα πολλά προβλήματα της ομάδας σχόλιασε: «Ξέραμε από την αρχή της χρονιάς ότι υπάρχουν πολύ μεγάλα προβλήματα. Ευτυχώς στον αγωνιστικό χώρο ο Ηρακλής έχει δείξει ποια είναι η αξία του. Λυπάμαι που μιλάμε για παραμονή, γιατί ο Ηρακλής πρέπει να είναι πάντα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Εύχομαι και ελπίζω, ότι και τα προηγούμενα χρόνια: Να αλλάξει κάτι, με μια σωστή διαχείριση και ο Ηρακλής να αλλάξει πρόσωπο».

Σχολιάζοντας το γεγονός πως δύο νεαροί δανεικοί ποδοσφαιριστές κατέκτησαν τα βραβεία είπε: «Δεν ήμουν ποτέ υπερ των δανεικών ποδοσφαιριστών. Φέτος όμως έχω δει πως τα παιδιά αυτά που ήρθαν με δανεισμό, έχουν υπερβάλει εαυτόν, αγαπάνε περισσότερο την ομάδα από παίκτες που στο παρελθόν θεωρούνταν παίκτες του Ηρακλή. Τους έδωσα και γι’ αυτό συγχαρητήρια. Μακάρι ο Ηρακλής να αλλάξει και να κρατήσει και αυτά τα παιδιά, να φτιάξει έναν δυνατό κορμό και να πλαισιώνει κάθε χρονιά ένα-δύο νεαρούς παίκτες και να βγαίνουν και από τις ακαδημίες δικά του παιδιά για να μπορεί να έχει πολύ καλύτερο μέλλον».

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top