- Bluearena - https://bluearena.gr -

Δώνης: «Η παραμονή εξαρτάται μόνο από εμάς»

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 28ης αγωνιστικής παρέλαβε σήμερα ο Χρήστος Δώνης, με τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή να μιλάει για την τεράστια προσπάθεια που κάνει η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο παίκτης των «κυανόλευκων»:

Αρχικά τόνισε: «Νομίζω ότι δικαιώνεται όλη αυτή η προσπάθεια που κάνω φέτος, προσωπικά θέλω να το αφιερώσω στους ανθρώπους που με πίστεψαν από την αρχή και σε όλα τα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια. Χωρίς αυτά τα παιδιά (σ.σ. τους παίκτες του Ηρακλή), δεν θα το είχα αυτό το βραβείο στα χέρια μου. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Πρόσθεσε ότι: «Αυτή τη στιγμή έχουμε το πάνω χέρι εμείς, η παραμονή εξαρτάται μόνο από εμάς, αν κερδίσουμε τα δυο επόμενα παιχνίδια, θεωρώ τότε πως θα παραμείνουμε στην κατηγορία”.

Για το γεγονός πως δεν θα παίξει κόντρα στον Παναιτωλικό καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες: «Ήθελα να αγωνιστώ, αλλά νομίζω ότι τα παιδιά θα κάνουν μεγάλη προσπάθεια και στο τέλος θα δικαιωθούμε».

Για τα προβλήματα: «Εντάξει είναι δύσκολα τα πράγματα, το ξέρουμε όλοι. Έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε τα προβλήματα όμως έξω από τα αποδυτήρια. Αυτή τη στγμή έχουμε μεγάλο κίνητρο, μένουν δυο παιχνίδια, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα πάρουμε».

Για το αν έχει συναντήσει στην καριέρα του ξανά τόσα εξωαγωνιστικά προβλήματα: «Προσωπικά όχι. Είναι πολλά τα προβλήματα, αλλά όχι αγωνιστικά γιατί έχουμε πολλά παιδιά με ταλέντο. Διοικητικά όμως είναι πάρα πολλά…».

Την σχετική βράβευση στον Χρήστο Δώνη έκανε ο προπονητής της Κ20 του Ηρακλή, Σάκης Αναστασιάδης.