Μπαστακός: «Ο Ηρακλής, σαν την οικογένειά μου»!

Ισχυρό δέσιμο σε ελάχιστο χρονικό διάστημα…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Μιχάλης Μπαστακός βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της 28ης αγωνιστικής και υπογράμμισε το ισχυρό δέσιμό του με την ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου βραβείο. Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου που είναι δίπλα μου και με στηρίζει έστω από μακριά, αλλά και στον κόσμο του Ηρακλή».

Μιλώντας για το δέσιμο που έχει με την ομάδα σχολίασε: «Σ’ αυτό το διάστημα νομίζω… συμβαίνει κάτι περίεργο μέσα μου. Έχω δεθεί με τον Ηρακλή παρ’ όλο που βρίσκομαι λίγους μήνες στην ομάδα. Νιώθω σα να είμαι χρόνια εδώ. Η συμπαράσταση του κόσμου είναι σα να βλέπω την οικογένειά μου στον Ηρακλή».

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, δήλωσε: «Είναι ένας ακόμα τελικός για εμάς. Θέλουμε να τον κερδίσουμε και να ηρεμήσουμε…».

Σχετικά με τα εξωαγωνιστικά προβλήματα, ο υψηλόσωμος επιθετικός τόνισε: «Νομίζω στο γήπεδο δεν μας επηρεάζουν. Η δουλειά μας είναι μέσα στο γήπεδο. Τα υπόλοιπα είναι ευθύνη άλλων…».

Σχετικά με το τι κρατάει ως τώρα από την παρουσία του στον Ημίθεο, ο Μπαστακός είπε: «Δε θέλω προς το παρόν να σκέφτομαι την αποχώρησή μου από τον Ηρακλή. Θέλω να τελειώσει θετικά το πρωτάθλημα και μετά να τα δούμε όλα».

Όσο για το τι χρειάζεται να δείξει ο Ηρακλής στα τελευταία δύο ματς για να τελειώσει θετικά τη φετινή σεζόν; ««Σ’ αυτά τα τελευταία παιχνίδια πρέπει να κάνουμε ότι και σ’ όλα τα προηγούμενα. Να δώσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο, να βγάλουμε την αγωνιστικότητά μας και όλα θα είναι στην πλευρά μας» απάντησε.

Ερωτηθείς τέλος για το αν υπό διαφορετικές διοικητικές προϋποθέσεις, ερχόταν ως ελεύθερος στον Ηρακλή απάντησε: «Η αλήθεια είναι οτι έχω δεθεί με τον Ηρακλή. Μου βάζετε δύσκολα…»

Σχετικά Άρθρα

Οι ίδιες οι συνθήκες καθιστούν φαβορί τη λύση της «ομάδας μεγαλομετόχων»

Ποδόσφαιρο

Βαφειάδης: «Όλοι θέλουν να παραμείνουν στον Ηρακλή της επόμενη μέρας»

Ποδόσφαιρο

Τάσος Κατσαμπής και Σπύρος Μπαξεβάνος οι προτεραιότητες, αν…

Ποδόσφαιρο

Μπαξεβάνος: «Αυτονόητος ο πρωταθλητισμός και στη Football League για τον Ηρακλή»

Ποδόσφαιρο

Back to Top