- Bluearena - https://bluearena.gr -

«Ο Ηρακλής παίζει το τελευταίο του χαρτί»

Ο Τάσος Παπάζογλου μίλησε στο Metropolis 95,5 υπογραμμίζοντας πως παρ’ ότι μαθηματικά ο Παναιτωλικός έχει εξασφαλιστεί, έχει κίνητρο στον αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο: «Δεν είμαστε αδιάφοροι. Μπορεί να διασφαλίσαμε μαθηματικά τη σωτηρία μας, ωστόσο, μας απομένουν ακόμη δύο παιχνίδια και θα πάμε για ό,τι καλύτερο σε αυτά.
Σίγουρα ο Ηρακλής παίζει το τελευταίο του χαρτί με εμάς. Κι εμείς όμως θέλουμε κάτι θετικό από το παιχνίδι. Υπάρχει κίνητρο ατομικά για τους ποδοσφαιριστές, ορισμένοι εκ των οποίων λήγουν τα συμβόλαιά τους, ενώ άλλοι μπορεί να φύγουν.
Ο Ηρακλής κέρδισε τα τρία τελευταία παιχνίδια και δείχνει ότι ανέκαμψε. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε καλή ομάδα και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο».

Ερωτηθείς για το ματς του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ σχολίασε: «Είναι ακόμη πιο δύσκολο το έργο του Λεβαδειακού. Η ΑΕΚ είναι μια σοβαρή ομάδα, θα βρίσκεται στα πλέι οφ και θα διεκδικήσει καλύτερο πλασάρισμα», ενώ για τον σχολιασμό που υπάρχει μετά από αποτελέσματα που θεωρούνται αφύσικα στο φινάλε μιας σεζόν, είπε: «Το φαινόμενο αυτό είναι σύνηθες στην Ελλάδα. Κερδίζει μια μικρή ομάδα τον μεγάλο και γίνονται περίεργοι σχολιασμοί. Ο Παναιτωλικός είναι σοβαρή ομάδα και απέδειξε ότι είναι έξω από όλα αυτά και σε κάθε ματς κάνει το καθήκον της».