«Κόντρα σε όλους και σε όλα»

«Οι παίκτες τα δίνουν όλα. Έχουν παρατήσει τα πάντα για να σωθεί η ομάδα. Είναι πλέον θέμα διοίκησης»

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Ζόρζε Μοντέιρο μίλησε στο Metropolis 95,5 τονίζοντας πως ο Ηρακλής τα καταφέρνει κόντρα σε όλους και σε όλα. Παράλληλα πέταξε το μπαλάκι πλέον στη διοίκηση, καταδεικνύοντας το γενικότερο κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πώς αισθάνεται μετά τις τρεις τελευταίες νίκες του Ηρακλή: «Ξέραμε πριν την έναρξη ότι αυτές οι αναμετρήσεις ήταν σημαντικές για το μέλλον μας. Έχοντας πετύχει τρεις νίκες, είμαστε χαρούμενοι γιατί αγωνιζόμαστε κόντρα σε όλους και σε όλα και σε μια δύσκολη κατάσταση καταφέραμε να βρούμε τη δύναμη, το πάθος και την αγωνιστικότητα να φτάσουμε στις νίκες και να βρισκόμαστε σε μια καλύτερη βαθμολογική θέση».

Για το τι είναι αυτό που τους ενώνει: «Μετά τον Ιανουάριο είμαστε καλύτερη ομάδα. Αλλάξαμε κάποια πρόσωπα και ήρθαν κάποιοι παίκτες που μας βοήθησαν. Μιλήσαμε ο ένας με τον άλλον και είπαμε ότι ο Ηρακλής είναι μια ιστορική ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να πέσει κατηγορία. Αξίζει να τα δώσουμε όλα για να κάνουμε τον κόσμο να πιστέψει σε εμάς. Αυτό το έχουμε πετύχει και πλέον καταλαβαίνουν ότι δεν αξίζει να υποβιβαστούμε. Ίσως με το να σώσουμε την ομάδα κάνει κάποιους να βοηθήσουν την ομάδα, να ξυπνήσουν και να βρεθεί κάποιος που να θέλει να πάρει την ομάδα».

Για την δήλωση του Παντελίδη να φροντίσουν να φύγουν τα παιδιά ευχαριστημένα πριν το Πάσχα: «Πρέπει να καταλάβετε ότι στην ομάδα υπάρχουν νεαροί παίκτες που δεν έχουν κάνει πολλά πράγματα ακόμη στην καριέρα τους και έτσι δεν έχουν και πολλά χρήματα. Οι λογαριασμοί τους είναι σχεδόν άδειοι, κάποιοι δεν μπορούν να πληρώσουν ενοίκιο για τρεις τέσσερις μήνες, ούτε να κάνουν Πάσχα με τις οικογένειες τους. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο. Οι παίκτες τα δίνουν όλα. Έχουν παρατήσει τα πάντα για να σωθεί η ομάδα. Είναι πλέον θέμα διοίκησης. Οι παίκτες έχουν καταφέρει να φέρουν την ομάδα σε καλό βαθμολογικό σημείο αλλά δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση από τη διοίκηση».

Τέλος τόνισε: «Η ομάδα θα τα δώσει όλα για να σωθεί. Τα εκτός αγωνιστικού χώρου δεν είναι δουλειά μας. Το εάν η ομάδα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα χαρτιά δε θα είναι δικό μας θέμα. Εμείς θα ξέρουμε ότι έχουμε κάνει το παν για να σώσουμε τον Ηρακλή στο γήπεδο».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top