«Ανανέωση με Παπαθανασάκη; Καλό Πάσχα!»

«Πολύ μεγάλη ομάδα. Θα ήθελα να συνεχίσω αν…»

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε στον ArenaFM 89.4 για τις τρεις διαδοχικές νίκες του Ηρακλή και τα καθημερινά προβλήματα της ομάδας. Η απάντησή του στην ερώτηση για υποθετική μελλοντική συνάντηση ανανέωσης συμβολαίου με τον Σπύρο Παπαθανασάκη ήταν… όλα τα λεφτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ότι ο Ηρακλής για πρώτη φορά φέτος έχει τρεις ομάδες από κάτω του:

«Είναι πολύ σημαντικό και για την ψυχολογία την δική μας αλλά και για την ψυχολογία των αντιπάλων. Αυτή τη στιγμή λέμε ότι θέλουμε μια νίκη, θα μάθουμε την Κυριακή μετά το Πάσχα».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ παρ’ ότι αδιάφορος πίεσε πολύ στο τέλος τον Ηρακλή:

«Αυτό που λέω στα παιδιά, είναι ότι μπορεί να έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο αλλά το βασικό είναι να μπορέσεις να προηγηθείς. Τότε μεγαλώνει το κίνητρο το δικό σου και μικραίνει του άλλου. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό και το πιάσανε οι παίκτες καθώς στα τελευταία παιχνίδια μπαίνουμε πάρα πολύ δυνατά».

Για τα βραβεία που κέρδισαν Δώνης και Μπαστακός:
«Είναι μεγάλη χαρά που δυο δικά μας παιδιά θα πάρουν αυτά τα βραβεία. Δικαιώνονται και οι ίδιοι που ήρθαν στην ομάδα».

Για τη στάση του Νικου Καγιούλη: «Μιλάμε και είναι αισιόδοξος. Προσπαθεί να τα καταφέρει να πάρουμε και άδεια».

Για τις απαραίτητες πληρωμές πριν το Πάσχα:
«Έρχονται γιορτές και πρέπει να προσέξουμε αυτά τα παιδιά. Είναι μικρά παιδιά και δεν έχουν ούτε μεγάλους λογαριασμούς, ούτε μπορούν να κρατηθούν για πολύ καιρό. Τώρα θα φύγουμε για γιορτές και φοβάμαι μην έχουμε κανένα σοβαρότερο πρόβλημα. Να θέλουν να φύγουν τα παιδιά και να μην έχουν λεφτά.
Αυτά είναι πράγματα που δεν πρέπει να συζητάμε, αλλά δυστυχώς τα πράγματα έχουν ξεφύγει και η κατάσταση είναι δύσκολη».

Για το αν ειναι η πιο δύσκολη η αποστολή που έχει αναλάβει:

«Είναι η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει, με μεγάλη διαφορά και από συνθήκες αλλά και γιατί πολλή παιδιά φύγανε τον Ιανουάριο και η ομάδα άλλαξε σε μεγάλο επίπεδο. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι πολύ μικρός, υπήρχε αυτή η κόντρα με τον κόσμο. Ακόμα και εγώ ήρθα σε μια δύσκολη εποχή και δεν έγινα αποδεκτός από όλο τον κόσμο. Ο κόσμος πάντως είναι και πάλι μαζί μας και να ξέρετε ότι το μεγάλο κουράγιο των παικτών είναι ο κόσμος».

Για το αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον Ηρακλή:

«Εδώ δεν ξέρουμε αύριο τι θα γίνει, πως μπορούμε να μιλήσουμε για το καλοκαίρι. Αν λυθούν τα προβλήματα θα ήθελα πάρα πολύ να μείνω, είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Όσο καιρό είμαι εδώ νιώθω ότι έχω μεγαλώσει προπονητικά».

Για την αντίδρασή του σε ενδεχόμενο τετ α τετ ανανέωσης με τον Παπαθανασάκη
«Ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά, καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση».

Σχετικά Άρθρα

Στη Χαλάστρα, Μάνσφιλντ, Κοβάσεβιτς και Μαλέσεβιτς! (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top