Η συγκλονιστική ομιλία του Παντελίδη στα αποδυτήρια του Ηρακλή (vid)

“Εμείς την ομάδα θα τη σώσουμε, για εμάς, τους φιλάθλους, τον εαυτό μας, την αξιοπρέπειά μας”, είπε μεταξύ άλλων ο Ελληνας τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μέσω της παρακάμερας της ΠΑΕ Ηρακλής έγινε γνωστή η ομιλία του Σάββα Παντελίδη προς τους παίκτες του Ηρακλή λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

“Eρχονται πάντα κάποιες στιγμές που λές πρέπει να δώσω το 100%, πρέπει να βγάλει η ομάδα μου το 110% που έχει. Σήμερα δεν πρέπει να βγάλετε μόνο το 110%, πρέπει να βγάλετε το 200%. Είμαι ευτυχισμένος που έχω εσάς σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Είμαι περήφανος που έχω εσάς ποδοσφαιριστές μου σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Είμαι σίγουρος και περήφανος για εσάς. Είμαι σίγουρος πως θα βγείτε έξω και θα δείξετε ποιος κάνει κουμάντο, για εμάς, τους φιλάθλους, τον εαυτό μας, την αξιοπρέπειά μας. Εμείς την ομάδα θα τη σώσουμε και σήμερα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε. Θα βγούμε έξω και θα πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο. Θα καταθέσουμε ό,τι έχουμε, ό,τι έχει μέσα του ο καθένας θα το βγάλει στο γήπεδο”, ήταν τα λόγια του.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top