«Εχουμε ιστορία και βαριά φανέλα»

Πίστη, αισιοδοξία και εγωισμός από τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Πάθος, θέληση και εγωισμό χρειάζεται να έχει ο Ηρακλής για να συνεχίσει την πορεία του και να καταφέρει να κερδίσει την παραμονή σύμφωνα με τα όσα είπε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Αναλυτικά τα όσα είπε:Για τη νίκη επί του Λεβαδειακού: «Μας έδωσε τεράστια ψυχολογία η νίκη. Ήταν ένας τελικός. Ήταν το ματς της χρονιάς όπως είχαμε πει. Υπήρχε πολύ άγχος και πίεση. Δεν έχει τελειώσει κάτι όμως κανείς δεν ξέρει ότι έχει εξασφαλιστεί η παραμονή του.

Δεν ξέρω για τις άλλες ομάδες. Εμείς έχουμε πει ότι πρέπει να είμαστε εγωιστές, πρέπει να σώσουμε την κατηγορία γιατί ο Ηρακλής έχει ιστορία, έχει μια βαριά φανέλα και θα γραφτεί με μαύρα γράμματα εάν ρίξουμε την ομάδα».

Για τα προβλήματα της ομάδας και τι τους κρατάει: «Αυτή η προσπάθεια είναι τεράστια και την ξέρουμε μόνο εμείς. Δεν έχουμε βγάλει κάτι προς τα έξω με ανακοινώσεις. Θα μπορούσαμε να έχουμε χίλιες δικαιολογίες. Είμαστε οικογένεια. Εγώ βρίσκομαι λίγο διάστημα στην ομάδα γιατί ήρθα την τελευταία μέρα των μεταγραφών αλλά νιώθω κομμάτι στην ομάδα μου. Από την αρχή τα παιδιά μου έδειξαν εμπιστοσύνη και εγώ το ίδιο και για αυτό δέσαμε γρήγορα».

Για τη συμβολή του Παντελίδη: «Μας δίνει αυτοπεποίθηση, πάθος, θέληση και εγωισμό. Χωρίς αυτά δεν καταφέρνεις τίποτα πλέον στο ποδόσφαιρο».

Για το ποδόσφαιρο κατοχής: «Είπαμε ότι τα επόμενα παιχνίδια είναι στα μέτρα μας. Δεν παίζουμε με ομάδες που έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και ποικιλία παικτών. Πρέπει να αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας για να έχουμε εμείς τη μπάλα στην κατοχή μας. Εάν πηγαίναμε σε αντεπιθέσεις στα δύο αυτά παιχνίδια θα ήμασταν κουρασμένοι σίγουρα στα πρώτα 45 λεπτά».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ: «Πρέπει να διατηρήσουμε το πάθος, τη θέληση και τον εγωισμό. Τα Γιάννενα είναι πολύ καλή ομάδα και είναι δυνατή στην έδρα της. Είναι το τέλος και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δώσουμε το 100% όλοι. Θα πάμε συγκεντρωμένοι και σωστά στημένοι στα Γιάννενα».

Για τις δηλώσεις Παντελίδη χθες: «Δεν μπορούμε να χαρούμε. Ακόμη και στις προπονήσεις κανείς δε θέλει να χάνει. Μας το έχει περάσει αυτό γιατί ξέρουμε ότι για να σωθεί πρέπει να κερδίσει. Αυτό μας το έχει περάσει με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσε».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top