Παντελίδης: «Το πίστευα και το πιστεύω πως θα παραμείνουμε»

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για τη ψυχή των παικτών του, την σπουδαίας σημασία νίκη του Ηρακλή, αλλά και τη δύσκολη συνέχεια στην “μάχη” της παραμονής.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ελληνας τεχνικός:

Αρχικά είπε: «Πετύχαμε μία σπουδαίας βαθμολογικής σημασία νίκη. Είχαμε πολύ άγχος, αλλά ήμασταν πολύ καλύτεροι. Δεν απειληθήκαμε καθόλου. Βρήκαμε από νωρίς διαδρόμους να πατήσουμε την αντίπαλη περιοχή.

Χάσαμε κάπου την αυτοσυγκέντρωσή μας. Ακόμα και μετά το γκολ αγχωθήκαμε. Όμως με τις συνθήκες που έχουν τα παιδιά με την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο.

Σας λέω από τώρα έχουμε διαχωρίσει μέσα στα αποδυτήρια πως αυτό που μας νοιάζει είναι να σώσουμε την ομάδα στο γήπεδο».

Σχετικά με την ενημέρωση που έχει με την αδειοδότηση: «Ακούω πως γίνονται προσπάθειες δε θέλω να πω κάτι άλλο, δεν είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό. Αυτό ακούω. Το τι θα γίνει δεν είναι δουλειά μου. Αν μπορούσα να βοηθήσω σε αυτό θα το έκανα».

Για το αν ο Ηρακλής πλέον έχει εξσφαλίσει την παραμονή του: «Όχι ο δρόμος είναι μακρύς. Πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Μισώ την ήττα περισσότερα από όσο χαίρομαι τη νίκη. Η φανέλα είναι βαριά και πρέπει να είμαστε αντάξιοι της ιστορίας μας».

Για το αν η ομάδα αντέχει τα συνεχή παιχνίδια: «Εχουμε δύο απουσίες του Περόνε και του Στάμου. Θα μπουν δύο παίκτες ξεκούραστοι. Για άλλες αλλαγές θα το δούμε».

Για το αν ο Ηρακλής πλέον είναι το φαβορί για να παραμείνει στην κατηγορία: «Δεν ήταν το φαβορί να σωθεί. Είναι καλύτερα τα πράγματα αλλά εγώ δεν θα πω είμαστε φαβορί. Είμαστε συνεχώς κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού».

Κλείνοντας είπε: «Υπάρχουν ομάδες που αν ήταν στη θέση μας θα τα είχαν παρατήσει. Κουράγιο που έδινε αυτό που βλέπω. Ο Ηρακλής είναι τεράστια ομάδα. Εχουμε καταπληκτικά αποδυτήρια. Το πίστευα και το πιστεύω πως θα παραμείνουμε».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top