“Φιλί ζωής” από Δώνη!

Με γκολ “χρυσάφι” του Χρήστου Δώνη ο ΗΡΑΚΛΗΣ κέρδισε τον τελικό με τον Λεβαδειακό!

Κυρίαρχος! Ο καλύτερος ΗΡΑΚΛΗΣ επικράτησε του Λεβαδειακού με γκολ-χρυσάφι του Χρήστου Δώνη και πλέον η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ισοβαθμεί με τους Βοιωτούς.

Οι “κυανόλευκοι” μπήκαν πολύ πιο δυνατά στον αγώνα καθώς… καιγόντουσαν για τους τρεις βαθμούς της νίκης, ωστόσο οι προσπάθειες του πρώτου ημιχρόνου δε βρήκαν στόχο ή σταμάτησαν πάνω στον Ναμάσκο.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΗΡΑΚΛΗΣ μπήκε εξίσου δυνατά και έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Λεοζίνιο να αστοχεί απέναντι από τον Ναμάσκο. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη δεν τα έβαλε κάτω, συνέχιζε να πιέζει τον αντίπαλο και κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας, από κεφαλιά του Δώνη, έπειτα από κόρνερ του Γροντή. Οι “κυανόλευκοι” ωστόσο έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να κάνουν δύο τα τερματά τους, ωστόσο λίγο η τύχη και λίγο η αστοχία, έδινε ελπίδες στον Λεβαδειακό όπου η μοναδική του απειλητική φάση ήταν ένα σουτ του Καραμπουέ.

Μετά απ’ αυτή τη νίκη ο ΗΡΑΚΛΗΣ πλέον ισοβαθμεί με τον Λεβαδειακό και έχει πιο βατό πρόγραμμα από τους Βοιωτούς μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Αργυρόπουλος, Στάμου, Τζανετόπουλος, Ιντζόγλου, Δώνης, Λεοζίνιο, Μοντέιρο (Μπαστακός 56′), Κούρος (Γροντής 52′), Περόνε (Αγγελόπουλος 85′)

Στον πάγκο είναι οι: Γιαννίκογλου, Ζιαμπάρης, Γροντής, Ηλιάδης, Πασάς, Μπαστακός, Αγγελόπουλος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί (Νιάσε 73′), Βασιλείου, Καλτσάς, Ουόν, Βούρος (Μουλόπουλος 79′), Καραμπουέ, Μιλιάζες, Τόνι Σίλβα, Ζεζίνιο (Λάτσι 74′)

Στον πάγκο είναι οι: Μοσχονάς, Νιάσε, Λάτσι, Καραχάλιος, Μεντί, Μουλόπουλος, Σένκα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Κάλφογλου (Θεσπρωτίας)

4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

ΣΚΟΡΕΡ: Δώνης (58′)/-

ΚΙΤΡΙΝΗ: Κούρος, Περόνε, Γροντής / Βασιλείου, Καλτσάς, Νιάσε, Ουόν

ΚΟΚΚΙΝΗ: Περόνε /-

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top