Χριστόπουλος: «Χάσαμε ευκαιρία να τελειώσουμε με την παραμονή μας»

Ο Γιάννης Χριστόπουλος παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν ήταν καλή στο σημερινό παιχνίδι, ενώ υποστήριξε πως ο σημερινός αγώνας ήταν ευκαιρία για να “κλειδώσει” ο Λεβαδειακός την παραμονή του στην κατηγορία.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ελληνας τεχνικός:

«Σήμερα στο παιχνίδι ιδιαίτερα στο ξεκίνημα δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε. Για είκοσι λεπτά δεν είχαμε ενέργεια δεν κρατούσαμε μπάλα. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε την κατάσταση. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα για να φτάσουμε μετά στη νίκη. Δεχτήκαμε ένα γκολ χωρίς να κινδυνέψουμε με ένα κόρνερ. Είχαμε χρόνο να αντιδράσουμε. Δεν παίχτηκε όμως ποδόσφαιρο.

Οι πολλές απουσίες ιδιαίτερα στην επιθετική μας γραμμή ήταν σημαντικές δεν είχαμε λύσεις να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Παλέψαμε, είχαμε φάσεις, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε όμως δεν το καταφέραμε. Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία να τελειώσουμε την υπόθεση της παραμονής και είμαστε στεναχωρημένοι. Εχουμε τρία παιχνίδια και πιστεύω πως θα είμαστε εμείς αυτοί που θα παραμείνουμε στην κατηγορία».

Είπε ακόμα: «Δεν έχουμε νίκη εκτός. Εντός είμαστε δυνατοί και μπορούμε να πάρουμε βαθμούς από οποιοδήποτε αντίπαλο. Να δούμε πόσους παίκτες έχουμε και να πολεμήσουμε το παιχνίδι».

Για τις ομάδες που θα παλέψουμε για την παραμονή τους: «Δεν μπορώ να μπω στη λογική του ποιος κινδυνεύει. Δεν υπάρχει λογική κάθε Κυριακή πρέπει να δίνουμε τα πάντα για να κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top