Ανάσα με… τριάρα

Αγωνιστική ανάσα για τον ΗΡΑΚΛΗ όπου πέρασε με το εμφατικό 0-3 από την Κέρκυρα – Άνοιξαν λογαριασμό Κούρος και Δώνης

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έδειξε πως έχει πνοή στο αγωνιστικό κομμάτι και με σύμμαχο τον τεράστιο αυτό λαό, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη απέδρασε από την Κέρκυρα με το εμφατικό 0-3.

Οι “κυανόλευκοι” έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί απέναντι στους Φαίακες και κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από το νησί των επτανήσων χάρη σε ένα εκρηκτικό και άκρως αποτελεσματικό πεντάλεπτο.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο μέρος χάνοντας κάποιες ευκαιρίες στο ξεκίνημα, ενώ στη συνέχεια κατάφερε να “σφραγίσει” την ανωτερότητά του στον αγωνιστικό χώρο. Την αρχή έκανε ο Λεοζίνιο (34′), έπειτα από λάθος του Αραμπατζή στη σέντρα του Κούρου, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος έστρωσε τη μπάλα στον επερχόμενο Δώνη, ο οποίος έκανε το 0-2, σημειώνοντας και το πρώτο του γκολ με τα “κυανόλευκα”.

Η εικόνα του δευτέρου μέρους δεν άλλαξε και ο ΗΡΑΚΛΗΣ κατάφερε να σημειώσει και τρίτο τέρμα με τον Κούρο, έπειτα από ασίστ του Γροντή.

Επόμενος αγώνας είναι την προσεχή Τετάρτη στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Λεβαδειακό.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Γκόμες, Ιωάννου, Βενέτης, Ζορντάο Ντιόγκο (61′ Κόντος), Σιόντης, Νίκιτς (73′ Ζορμπάς) , Γεωργίου, Κέβιν Ντιόγκο (77′ Γεωργακόπουλος), Επστάιν, Τουράμ.

Στον πάγκο για την ομάδα της Κέρκυρας: Τριανταφύλλου, Ζορμπάς, Ανδρεόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κόντος, Ζαραδούκας και Σπίνουλας.

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Αργυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κούρος, Ιντζόγλου, Μοντέιρο (83′ Ζιαμπάρης), Δώνης, Τζανετόπουλος, Λεοζίνιο (66′ Γροντής), Στάμου, Περόνε (71′ Μπαστακός).

Στον πάγκο του Ηρακλή είναι οι: Γιαννίκογλου, Ηλιάδης, Γροντής, Πασάς, Ζιαμπάρης, Μπαστάκος, Αγγελόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζήλος (Θεσσαλίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας), Νταλούκας (Τρικάλων)

4ος: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top