Το “τρένο” πέρασε (και) από το Ηράκλειο

Ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα για την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Μπορεί ο ΗΡΑΚΛΗΣ να τα βρήκε… σκούρα κόντρα στο Ηράκλειο, αλλά οι “κυανόλευκοι” έφυγαν από ακόμη μία έδρα με το ροζ φύλλο αγώνα (57-61).

Η ομάδα του Βαγγέλη ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε μπροστά στο σκορ τον ΗΡΑΚΛΗ με μια μικρή διαφορά (15-18).

Η εικόνα δεν άλλαξε πολύ στη δεύτερη περίοδο παρά το κακό ξεκίνημα των “κυανόλευκων”, με τον Ημίθεο να κλείνει το ημίχρονο με εννιά πόντους διαφορά (26-35).

Το Ηράκλειο έπαιξε το τελευταίο του χαρτί βάζοντας ζόρια στην ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή με το τρίτο δεκάλεπτο να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες (47-47).

Χέρι-χέρι πήγαιναν ΗΡΑΚΛΗΣ και Ηράκλειο και στην τελευταία περίοδο, ωστόσο οι “κυανόλευκοι” ήταν πιο εύστοχοι και ψύχραιμοι στις προσπάθειές του και συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους.

Ηράκλειο: Γουμενάκης, Λόλας 6, Παπαδάκης, Τσερκιτζόγλου 2, Μαραγκάκης, Πετράκης 9, Κουπίδης 13 (2), Λιανός 12 (1), Λάτοβιτς 15 (2) Πάλλης

Ηρακλής (Β. Αλεξανδρης): Αγγελακόπουλος 10, Γιαννακίδης, Τότσιος 8, Ονάσογλου, Δέσπος 2, Χρυσόπουλος 2, Γκαγκαλούδης 17 (3/6 τριπ), Ρουτκάουσκας 14, Χείλαρης 7 (1), Καλαϊτζίδης 1

Σχετικά Άρθρα

Back to Top