- Bluearena - https://bluearena.gr -

«Όλοι οι αγώνες είναι τελικοί»

Ο Αλέξανδρος Κούρος είναι από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν φέτος τον Ηρακλή και προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει το στόχο της παραμονής. Οι πέντε αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος δεν διαφέρουν από τις προηγούμενες σύμφωνα με τα λεγόμενά τους στην «Α». Παράλληλα έβγαλε το καπέλο στην αγάπη του κόσμου για την ομάδα ενώ παράλληλα εξέφρασε τον προβληματισμό του για την απουσία της διοίκησης όλο αυτό το διάστημα από το αγωνιστικό τμήμα.

«Ο κόσμος ζει για την ομάδα»

Από την αρχή της χρονιάς ο κόσμος του Ηρακλή βρίσκεται δίπλα στην ομάδα παρά τις αντίξοες συνθήκες. Ο ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» βγάζει το καπέλο σε όλους όσους παραμένουν πιστοί στην ιδέα και στα ιδανικά της ομάδας. Έχει διαπιστώσει έμπρακτα την αγανάκτησή του σε κάθε παιχνίδι ωστόσο αντιλαμβάνεται την αγάπη του: «Ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Δεν είναι εύκολο να ακούει και να διαβάζει όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Δεν ξέρω που βρίσκει τη διάθεση και τη δύναμη να έρχεται στο γήπεδο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον κόσμο. Είναι η αγάπη τους, η ζωή τους αυτή η ομάδα. Έρχονται να μας βοηθήσουν όσοι κι αν είναι στο γήπεδο».

«Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί»

Δεν είναι μόνο οι πέντε αγώνες που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος που έχουν το χαρακτήρα του τελικού. Για εκείνον όλα τα φετινά παιχνίδια είναι τελικοί για τον Ηρακλή στο δρόμο προς την παραμονή στην κατηγορία. «Όσο πάει και δυσκολεύει το πρωτάθλημα, το ξέραμε από την αρχή. Σίγουρα μπορεί να αλλάξει κάτι, το θέμα είναι προς ποια κατεύθυνση. Στα πόδια μας είναι. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει γιατί θα υπάρχει ξεκούραση. Αυτό μας λείπει ξέρουμε ότι και η συνέχεια θα είναι τελικοί. Όλα τα παιχνίδια ήταν τελικοί για εμάς».

«Παίζει ρόλο η απουσία της διοίκησης»

Η απουσία της διοίκησης από τη Μίκρα αλλά και τους αγώνες της ομάδας παίζει καταλυτικό ρόλο στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Κούρο. Άλλωστε δεν εμφανίζεται από την αρχή της χρονιάς και είναι κάτι το οποίο προκαλεί αρνητική εντύπωση τόσο στον ίδιο όσο και τους υπόλοιπους που βρίσκονται καθημερινά στα αποδυτήρια. «Η απουσία της διοίκησης σίγουρα παίζει ρόλο. Θα θέλαμε να είναι πιο κοντά μας. Να είναι δίπλα μας όλη τη χρονιά».