Έτοιμη να σκάσει στα χέρια τους η… βόμβα!

Λιγότερο από δέκα ημέρες απομένουν για την εκπνοή της περιόδου κατάθεσης των σχετικών εγγράφων και αποδείξεων οικονομικής τακτοποίησης όσων έχουν λαμβάνειν…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Πλέον οι ημέρες είναι λίγες και όσο πλησιάζουμε στα τέλη του Μάρτη, το… καμπανάκι της βόμβας χτυπάει ακόμη πιο δυνατά στους καταστροφείς του ΗΡΑΚΛΗ.

Ό,τι έφτιαξε ο Σπύρος Παπαθανασάκης το καλοκαίρι του 2014, το κατέστρεψε μετά από σχεδόν δύο χρόνια. Εγκληματική αδιαφορία προς το σύλλογο που τον άφησε στο έλεος του Θεού. Τι τον οδήγησε σε αυτή την συμπεριφορά; Άγνωστο.

Ωστόσο τώρα ήρθε η ώρα να πάρει μερικά μαθήματα. Δεν ανέλαβε τις υποχρεώσεις του συλλόγου και πλεόν, η βόμβα της μη συμμετοχής του ΗΡΑΚΛΗ στο επόμενο πρωτάθλημα θα σκάσει στα χέρια του αλλά και σ’ αυτά του Νίκου Καγιούλη.

Βέβαια για να αποφεχθεί το παραπάνω σενάριο, απομένουν λιγότερο από δέκα ημέρες για την εκπνοή της περιόδου κατάθεσης των σχετικών εγγράφων και αποδείξεων οικονομικής τακτοποίησης όσων έχουν λαμβάνειν (περισσότερων των 60). Για να συμβεί αυτό είναι απαραίτητο να πληρωθούν και οι νυν ποδοσφαιριστές έτσι ώστε στη συνέχεια να υπογράψουν για να λάβει ο ΗΡΑΚΛΗΣ τη σχετική άδεια.

Καταληκτική ημερομηνία που έχει θέσει η ΕΠΟ είναι στις 31 Μαρτίου, κάτι που σημαίνει πως αν δεν υπάρχουν εξελίξεις μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα αγωνιστεί στην Κέρκυρα στις 2 Απριλίου, όντας υποβιβασμένος εξωαγωνιστικά. Σενάριο το οποίο φαίνεται και πιο πιθανό έτσι όπως κατάντησε τον ΗΡΑΚΛΗ ο Καναδός με τον Καγιούλη.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top