- Bluearena - https://bluearena.gr -

Πολύ… λίγος

Άλλη μια ευκαιρία στον κάλαθο των αχρήστων. Άλλη μια ευκαιρία πετάχτηκε στα Χανιά από τους παίκτες του Σάββα Παντελίδη και σα να μην έφτανε η επιθετική… αστοχία, στη μοναδική αμυντική αδράνεια του ΗΡΑΚΛΗ ο Γιακουμάκης “σκότωσε” τον Ημίθεο.

Το σκορ σίγουρα αδικεί τους “κυανόλευκους”. Ο ανώτερος βαθμολογικά Πλατανιάς ήταν εντελώς ακίνδυνος στο πρώτο μέρος, με εξαίρεση μια φάση με τον Γιακουμάκη προς το φινάλε όπου κόπηκε από τον Αργυρόπουλο. Όχι βέβαια πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχανε τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη, αλλά η ομάδα του Σάββα Παντελίδη φαινόταν πιο ικανή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο στην καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ο Αγγελόπουλος δε μπόρεσε να νικήσει τον Σωτηρίου.

Στο δεύτερο μέρος ο ΗΡΑΚΛΗΣ μπήκε πιο επιθετικά χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στην πρώτη ο Κούρος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ έπειτα από σέντρα του Περόνε και στη συνέχεια σε σουτ του Δώνη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Από εκεί και έπειτα οι “κυανόλευκοι” οπισθοχώρησαν χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο δίνοντας περισσότερο χώρο στον Πλατανιά με τους γηπεδούχους να μη μπορούν να πατήσουν περιοχή. Ωστόσο αυτή την οπισθοχώρηση πλήρωσε για ακόμη μια φορά ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Στη μοναδική αδράνεια της άμυνας, ο Ντεβέσα πήρε τη μπάλα ανενόχλητος μέσα στην περιοχή του Ημίθεου με τρεις παίκτες γύρω του να τον παρακολουθούν, ο παίκτης του Πλατανιά έκανε την διαγώνια πάσα πάρε-βάλε στον Γιακουμάκη με τον επιθετικό των γηπεδούχων να ευστοχεί από τα δύο μέτρα. Στη συνέχεια οι “κυανόλευκοι” πήραν μέτρα αλλά δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί για την αντίπαλη εστία, πετώντας ακόμη έναν βαθμό.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι ισόβαθμος με τη Βέροια, ενώ η διαφορά από τον Λεβαδειακό πλέον είναι στους τρεις βαθμούς.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Στάθης, Μουνάφο, Μενδρινός (Μαραγκός 81′), Γιορέντε (Ντεβέσα 46′), Μανούσος, Γιακουμάκης, Στανισάβλιεβιτς (Γουνδουλάκης 66′)

Στον πάγκο είναι οι: Κοκκαλάς, Πριντέτα, Κάργας, Μαραγκός, Γουνδουλάκης, Ντίνας, Ντεβέσα

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς (Μπαστακός 81′), Αργυρόπουλος (Καραγκούνης 67′), Τζανετόπουλος, Στάμου, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος (Λεοζίνιο 66′), Δώνης, Γροντής, Κούρος, Περόνε

Στον πάγκο είναι οι: Γιαννίκογλου, Βοσνακίδης, Ηλιάδης, Λεοζίνιο, Πασάς, Καραγκούνης, Μπαστακός

ΓΗΠΕΔΟ: Περιβόλια

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκράνας (Θράκης)

ΒΟΗΘΟΙ: Κωνστάντιος (Ευβοίας), Κολοσιώνης (Αιτ/νίας)

4ος: Ζαραβινός (Αθηνών)

ΣΚΟΡΕΡ: Γιακουμάκης (78′)/-

ΚΙΤΡΙΝΗ: -/ Γροντής, Μπαστακός

ΚΟΚΚΙΝΗ: -/-