Παντελίδης: “Αδικο το αποτέλεσμα”

Ο Σάββας Παντελίδης, τόνισε πως το αποτέλεσμα της ήττας του Ηρακλή στην Κρήτη δεν ήταν δίκαιο, μίλησε για τη δυνέχεια, ενώ στάθηκε και στα – κατά την άποψή του – διαιτητικά λάθη του Γκράνα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Aναλυτικά:

«Συνήθως σε παιχνίδια που η ομάδα έχει παρουσία όπως η δική μας σήμερα τότε αυτή, παίρνει κάτι. Εμείς δεν πήραμε. Είχαμε δημιουργήσει συνθήκες για να κερδίσουμε. Χάσαμε για ένα δεκάλεπτο την αυτοσυγκέντρωση μας και το πληρώσαμε. Ο αντίπαλος δεν έπαιξε καλά. Ένα κακό δεκάλεπτο ήταν αρκετό για να χάσουμε το παιχνίδι. Δεν χωράει απογοήτευση για εμάς. Με την εικόνα που έχουμε το μέλλον μας ανήκει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε ακόμα πιο δυνατοί στο επόμενο παιχνίδι.

Ολες οι ομάδες έχουν ένα κακό πεντάλεπτο. Ο Πλατανιάς δεν είχε σήμερα; Απλώς δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Εχουμε δυσκολία στο να σκοράρουμε και δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό. Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκιο.

Μέχρι το 65’ δεν έχει καθαρή φάση ο Πλατανιάς. Νομίζω ότι όταν για 65’ σταματάς τον αντίπαλο και δεν σκοράρεις στις φάσεις σου τότε είναι άδικο. Πήραμε ένα φάουλ στο πρώτο ημίχρονο και μισό στο δεύτερο. Είδα πάνω από 15-20 φάουλ δεν δόθηκαν σε εμάς. Μπορώ να κρίνω όσα βλέπω. Όχι όσα δεν βλέπω. Ο Σαραμαντάς έφαγε αγκωνιά σκίστηκε το πρόσωπό του και ο παίκτης του Πλατανιά δεν πήρε καν κάρτα. Εχω παράπονα από τους ανθρώπους της διαιτησίας. Αισθάνομαι τιμή μου που έχω γνωρίσει τον Γιώργο Παράσχο και είναι χαρά και για εσάς (σ.σ. εννοούσε τους ανθρώπους του Πλατανιά) να τον έχετε εδώ».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top