Μετρημένες επιλογές για Παντελίδη

Τα πλάνα του Σάββα Παντελίδη για τη σημερινή αναμέτρηση…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του στα Περιβόλια κόντρα στον Πλατανιά ο Σάββας Παντελίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μοντέιρο και Ζιαμπάρη, αλλά και στον Ρούσσο που έχει τεθεί εκτός ομάδας. Πράγμα που σημαίνει πως οι επιλογές κυρίως στην αμυντική γραμμή ελαχιστοποιούνται, ενώ τα πράγματα θα ήταν ακόμη πιο δύσκολα αν Λεοζίνιο και Κούρος δεν ήταν στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη.

Οι δύο παίκτες, ωστόσο, φώναξαν “παρών” με τον τεχνικό του ΗΡΑΚΛΗ να τους υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση στα Χανιά, με τον Κούρο πιθανότατα να παίρνει και φανέλα βασικού. Ερωτηματικό αν θα ξεκινήσει ο Λεοζίνιο.

Στις υπόλοιπες θέσεις δε θα υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Χουάντερσον θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Αργυρόπουλο, Στάμου, Τζανετόπουλο και Σαραμαντά. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Ιντζόγλου, Δώνης και κατά πάσα πιθανότητα ο Γροντής, στις πτέρυγες ο Κούρος με τον Πασά και στην κορυφή της επίθεσης ο Περόνε.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top