Παντελίδης: «Τελείωσε… το θέμα με Ρούσσο»

Για την τεράστια προσπάθεια που κάνει η ομάδα του ώστε να παραμείνει στην κατηγορία αλλά και για το περιστατικό που έγινε με τον Αλμπέρτο Ρούσσο, μίλησε ο τεχνικός του Ηρακλή Σάββας Παντελίδης.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89.4»:

Αρχικά σχολίασε για το ματς κόντρα στον Πλατανιά: «Η απόσταση που έχει η ομάδα του Πλατανιά από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, νομίζω τoυς δίνει την δυνατότητα να ελπίζουνε. Δεν περιμένουμε ένα εύκολο παιχνίδι, περιμένουμε έναν Πλατανιά όπως τον έχουμε δει μέχρι τώρα, μαχητικό, με πολύ καλή φυσική κατάσταση. Είναι μια ομάδα που αν δεν είσαι πολύ προσεχτικός, θα πάθεις ζημιά».

Αναφορικά με τον Ρούσσο και το περιστατικό που έγινε: «Το έμαθα μετά το ματς και ήταν άσχημο. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει προβλήματα που έρχονται από παντού. Εάν εμείς που είμαστε μέσα δεν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, δεν θα κάνουμε τίποτα. Για να σωθεί η ομάδα πρέπει να υπερβάλουμε τους εαυτούς μας. Σε μια τέτοια προσπάθεια ,δεν χωράνε τέτοιες ενέργειες και για αυτό πήρα και αυτή την απόφαση.

Δεν χρειάστηκε να ζητήσει συγνώμη, το θέμα τελείωσε. Σε αυτή την θέση δεν υπάρχουν λύσεις αλλά προτιμώ να παίξει κάποιος που δεν παίζει 100% σε αυτή τη θέση, αλλά είναι 100% συγκεντρωμένος».

Για το γεγονός ότι δεν έχει χάσει ποτέ από τον Παράσχο: «Δεν το έχω μετρήσει ποτέ, είναι τέτοιες οι σχέσεις μας με τον Γιώργο .Ο Γιώργος ο Παράσχος είναι η αιτία που έγινα προπονητής. Το έχω ξαναπεί, είναι πολυτέλεια για το ποδόσφαιρο, είναι γεννημένος προπονητής και αγαπάει το ποδόσφαιρο πάρα πολύ».

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top