- Bluearena - https://bluearena.gr -

“Το γήπεδο κόχλαζε και το θέαμα ήταν συγκλονιστικό”

Ο 39χρονος γκαρντ του ΗΡΑΚΛΗ, μιλώντας στον αέρα του «ΣΠΟΡ FM 94.6», στάθηκε στο καλό παιχνίδι που έγινε στο Ιβανώφειο κόντρα στον Πανιώνιο και μίλησε για την προσπάθεια των ομάδων να επιστρέψουν στην Basket League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ηρακλή και το ματς με τον Πανιώνιο: «Είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο, νομίζω πως αδικούμε τον εαυτό μας. Η ψυχή και η προσωπικότητα όλων κάνει τη διαφορά. Το γήπεδο κόχλαζε, ήταν συγκλονιστικό το θέαμα και βγάλαμε εγωισμό. Όταν παίζεις με ομάδες σαν τον Πανιώνιο είναι δύσκολο να βγεις νικητής, αλλά όταν δεν κάνουν το κάτι παραπάνω παίρνεις ελπίδα και αυτοπεποίθηση, αυτό μας έδωσε τη νίκη. Θα ήταν άδικο για την προσπάθεια που κάναμε όλο τον χρόνο να χάναμε τέτοιο ματς μέσα στην έδρα μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Με την συμπεριφορά τους έδειξαν ότι είναι μεγάλη ομάδα».

Για το τι προβλέπει για την πρώτη θέση της Α2: «Φαβορί για την πρώτη θέση είναι ακόμα ο Πανιώνιος, όμως έχει δύσκολα ματς για τη συνέχεια. Τα δύσκολα για εμάς είναι με το Ψυχικό το Σάββατο και μετά μόνο με Φάρο στην προτελευταία αγωνιστική. Ποντάρουμε στο βατό μας πρόγραμμα, για να κυνηγήσουμε με όσες πιθανότητες έχουμε την πρώτη θέση της ανόδου. Ακόμα και η δεύτερη θέση όμως δεν είναι κακή ενόψει playoffs».

Για την γενικότερη εικόνα της Α2: «Είναι πάρα πολύ όμορφο φέτος το πρωτάθλημα. Πολλές ομάδες θα στεκόντουσαν με άνεση στην Α1, όπως ο Πανιώνιος, ο Ηρακλής, ο Δούκας και ο Φάρος και υπάρχουν παίκτες που έχουν παίξει πολλά χρόνια στην Α1».