Κούρος: «Δεν μας κάνει αίσθηση η πίεση, την έχουμε συνηθίσει»

Η φρεσκάδα και το καθαρό μυαλό που λείπει σε συνδυασμό με την κούραση είναι τα στοιχεία που οδηγούν τον Ηρακλή στην απώλεια βαθμών σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Κούρο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όλα τα παιδιά κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχει ένας κορμός 15 παικτών και για αυτό συχνά μας λείπει η φρεσκάδα και το καθαρό μυαλό. Υπάρχει μεγάλη κούραση. Ο συνδυασμός αυτών μπορεί να μας οδηγήσει στην απώλεια κάποιων βαθμών».

Για το τι λείπει στον Ηρακλή και δεν κερδίζει: «Προσπαθούμε να βρούμε και εμείς το πρόβλημα. Δουλεύουμε καθημερινά σε αυτό. Προσπαθούμε να μείνουμε στην κατηγορία».

Για την εικόνα του Ηρακλή στα ντέρμπι και στα άλλα παιχνίδια: «Είναι το κίνητρο. Στα ντέρμπι δεν έχεις να χάσει απολύτως τίποτα γιατί και να χάσεις δεν θα σου πει κανένας τίποτα, τα δίνουμε όλα με σκοπό να μην χάνουμε ποτέ».

Για την πίεση: «Έχουμε συνηθίσει την πίεση. Δεν μας κάνει αίσθηση. Το έχουμε καταλάβει όλοι και προσπαθούμε να βάζουμε τα εξωαγωνιστικά προβλήματα εκτός».

Για τη συνέχεια: «Μέσα στην έδρα πρέπει να πάρουμε τους έξι βαθμούς και εάν θέλουμε να σωθούμε θα πρέπει να πάρουμε και ένα τουλάχιστον διπλό».

Για τους αντιπάλους τους: «Ο πρώτος στόχος είναι να φτάσουμε και να περάσουμε τον Λεβαδειακό. Εάν βάλεις μια ομάδα από κάτω τότε θα εξαρτώνται από εμάς τα πράγματα. Είναι δύσκολη η συνέχεια».

Για το τι περιμένουν: «Περιμένουμε να λυθεί το οικονομικό. Προπάντων να πάρει η ομάδα αδειοδότηση. Περιμένουμε να τηρήσουν αυτά που μας έχουν πει. Είναι μπέρδεμα το οικονομικό. Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Μας είχε πει ότι θα γίνουν κάποια πράγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο κ. Καγιούλης. Ελπίζω και πιστεύω να το κάνουν. Δεν ξέρω τι να πω, είναι πολύ λεπτό το σημείο αυτό. Προτιμώ να μην περιμένω το καλύτερο για να ξέρω τι θα κάνω στο χειρότερο. Κάνουμε όλη την προσπάθεια μας και θα δείξει στο τέλος».

Για την παρουσία του κόσμου: «Είναι ότι καλύτερο να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και να μας στηρίζει. Εάν μπορεί να είναι πιο κοντά μας θα ήταν ότι καλύτερο».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top