Χατζηπαναγής: «Δεν ήθελα να ρεζιλέψω τον Τάκη – Τα παιδιά είναι ήρωες»

Οι δηλώσεις του Βασίλη Χατζηπαναγή στον “Arena FM”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Για τη ντρίμπλα του στον Τάκη Στυλιανόπουλο, από τον οποίο και ζήτησε συγνώμη, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Βασίλης Χατζηπαναγής, με τον τελευταίο με παρέμβαση του να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Ο Βάσια ήταν ένας σόουμαν».

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arena FM” της Θεσσαλονίκης, έκανε ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ο οποίος μίλησε για τη ντρίμπλα του πάνω στον Τάκη Στυλιανόπουλο, την οποία και χαρακτήρισε ως ντρίμπλα του αιώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Για μένα είναι τιμή αυτό που λένε για την ντρίμπλα του αιώνα. Αυτή ήταν μια έμπνευση της στιγμής. Δεν ήθελα ούτε να τον ρεζιλέψω τον άνθρωπο, ούτε τίποτα. Ήθελα να ξεφύγω και του ξέφυγα. Τι να πω; Έμεινε στην ιστορία.

Είναι θέμα φαντασίας και καθαρά θέμα στιγμής. Ο παίκτης πρέπει να τολμάει. Θα μπορούσε και να μην πιάσει, αλλά πρέπει να τολμάς.

Ετοιμάζω κάτι πολύ ωραίο. Ένα dvd 32 λεπτά με τις καλύτερες στγμές μου, όπως τις διάλεξα εγώ. Με πολλή αγάπη.

Ούτε καν βλέπω ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ηρακλής είναι η ομάδα μας. Έχει προβλήματα. Τα παιδιά είναι ήρωες για μένα και που παίζουν. Μακάρι να σωθεί ο Ηρακλής και να βρεθεί κάποιος”.

Τηλεφωνική παρέμβαση στην συγκεκριμένη εκπομπή, έκανε και ο Τάκης Στυλιανόπουλος, όπου και χαρακτήρισε τον «Βάσια» σόουμαν, με τον πρώτο να αναφέρει χαρακτηριστικά «Συγγνώμη Τάκη δεν το ήθελα.»

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Εννοείται ότι το ήθελε ο Βασίλης. Βασικά με αδικεί κάπως η φάση γιατί γλίστρησα. Ο Βάσια ήταν πάντως ένας σόουμαν. Ξεχώριζε, γιατί πάντα αυτοσχεδίαζε. Δεν ήταν πάρα πολύ γρήγορος αλλά είχε πολύ γρήγορο ξεκίνημα και σταμάτημα γι΄αυτό και έκανε όλα αυτά που έκανε»

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top