Χαϊτογλου στη BlueArena: «Το χάρηκα με την ψυχή μου»

Ο Κώστας Χαϊτογλου μίλησε στη BlueArena και εξήρε την προσπάθεια του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Κώστας Χαϊτογλου μίλησε αποκλειστικά στη BlueArena και περιέγραψε τα συναισθήματά του για την επιστροφή στο Ιβανώφειο μετά από 15 χρόνια ή το “δεύτερο σπίτι του”, όπως το αποκάλεσε.

«Αυτοβούλως πήρα την πρωτοβουλία να πάω στο γήπεδο. Βλέπω την προσπάθεια και το νοικοκυριό που υπάρχει στο τμήμα. Μ’ αρέσει και ήθελα να ενισχύσω την ομάδα και να δώσω ένα συμβολισμό για την προσπάθεια που γίνεται”, είπε αρχικά για να περιγράψει στη συνέχεια τον τρόπο με τον οποίο έζησε το χθεσινό παιχνίδι…

“Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Δεν έχω λόγια να περιγράψω την ατμόσφαιρα. Πιστεύω στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο”, για να συμπληρώσει: “Είναι ντροπή να υπάρχει Α1 χωρίς Ηρακλή και Πανιώνιο και να παίζουν άλλες ομάδες στη θέση τους”.

Οσο για την επιστροφή του στο γήπεδο, είπε: «Το Ιβανώφειο ήταν το δεύτερο σπίτι μου και ένιωσα περίεργα όταν μπήκα, ήταν πολλά τα συναισθήματά μου. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του τμήματος».

Κλείνοντας, έστειλε και μήνυμα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, λέγοντας: “Ο Ηρακλής είναι η ζωντανή ιστορία της πόλης μας και είναι άστείο να λέμε πως θα παλέψει να παραμείνει στην Α΄Εθνική».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top