Στάμου: «Μας δίνει ψυχολογία ο βαθμός στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»

Πολύ σημαντικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας χαρακτήρισε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απέναντι στον Παναθηναϊκό ο αρχηγός του ΗΡΑΚΛΗ, Δημήτρης Στάμου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

«Σίγουρα έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς είμαστε ευχαριστημένοι με τον βαθμό γιατί είναι πολύ σημαντικός. Μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια γιατί σε ακόμη ένα δύσκολο ματς με μία δυνατή ομάδα μπορέσαμε και πήραμε βαθμό.

Σε πολλά από τα παιχνίδια που παίξαμε φέτος δεν πήραμε τους βαθμούς βάσει εικόνας που είχαμε. Δεν πήραμε βαθμούς που αξίζαμε είτε λόγω τύχης, είτε λόγω συγκέντρωσης. Σήμερα πήραμε έναν βαθμό γιατί και οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια αυτός ο βαθμός.

Από εδώ και πέρα έχουμε παιχνίδια με πιο βατές ομάδες και πρέπει να έρθουν νίκες. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν. Νομίζω ότι το κρίσιμο σημείο του σημερινού αγώνα είναι ότι η ομάδα έβγαλε αντίδραση παρότι μείναμε πίσω στο σκορ. Επίσης ότι παλεύει τα παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Πρέπει να μας γυρίσει λίγο και η τύχη. Αξίζαμε να ήμασταν παραπάνω στη βαθμολογία. Σήμερα πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα. Είμαστε δεμένοι μεταξύ μας και πιστεύουμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο 26χρονος μεσοαμυντικός στην κάμερα της Nova.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top