ΔΕΝ περνάει ΚΑΝΕΙΣ και με… ανατροπή!

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ επικράτησε 80-79 του Πανιωνίου στο Ιβανώφειο, πραγματοποίησε ένα μεγάλο… come back αλλά δεν ανέτρεψε τη διαφορά του πρώτου αγώνα…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έβγαλε ψύχη στο τέταρτο δεκάλεπτο και πραγματοποίησε μια τρομερή ανατροπή επί του Πανιωνίου που τον κρατά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι χωρίς να δώσει δικαιώματα στον αντίπαλο και με ένα Ιβανώφειο… φωτιά το τέλος της πρώτης περιόδου βρήκε μπροστά τον ΗΡΑΚΛΗ (19-12).

Ωστόσο, χώρις κάποιο ουσιαστικό λόγο η εικόνα της ομάδας άλλαξε προς το κακό στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τους “κυανόλευκους” να μη μπορούν να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι για περίπου πέντε λεπτά. Ως εκ τούτου ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε την κακή επιθετική λειτουργία του ΗΡΑΚΛΗ, έφτασε τη διαφορά μέχρι το +13 (21-34), αλλά με κρίσιμα σουτ του Καλαϊτζίδη η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή παρέμενε κοντά στους φιλοξενούμενους (33-39).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο κόσμος περίμενε να δει την εικόνα του ΗΡΑΚΛΗ να αλλάζει, ώστε να ελπίζει στην ανατροπή. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκνευριστικά εύστοχοι από τα 6,75 με τη διαφορά να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και να βρίσκει στο τέλος της τρίτης περιόδου τον Πανιώνιο μπροστά με 16 πόντους διαφορά (45-61).

Οι “κυανόλευκοι” ωστόσο δεν είπαν την τελευταία τους λέξη και προσπάθησαν να διαψεύσουν όσους είχαν τελειωμένο το ματς. Πράγμα που έκαναν με μια τρομερή ανατροπή στο φινάλε. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ γύρισε το ματς (80-79) με πρωταγωνιστές στα τελευταία λεπτά τους Τότσιο και Γκαγκαλούδη. Εξαιρετικοί και οι Καλαϊτζίδης, Ρουτκάουσκας.

Απίστευτη ατμόσφαιρα από τον “κυανόλευκο” λαό που γέμισε το Ιβανώφειο από άκρη σε άκρη και έδωσε σύνθημα ανόδου στην ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή με το τέλος της αναμέτρησης.

Να τονίσουμε πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ σε ισοβαθμία με τον Πανιώνιο πλέον έχει μειονέκτημα καθώς δε μπόρεσε να καλύψει τη διαφορά των επτά πόντων από τον πρώτο αγώνα.

H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διαιτητές:  Μπήτης-Παγώνης-Πιτσίλκας Β.

Δεκάλεπτα: 19-12, 33-39, 45-61, 80-79

Ηρακλής (Αλεξανδρής): Αγγελακόπουλος 9, Γιαννακίδης, Τότσιος 22 (3), Ονάσογλου, Χρυσόπουλος 2, Γκαγκαλούδης 9 (1τρ., 5ασ.), Ρουτκάουσκας 11 (12ρ.), Χείλαρης 5 (1), Δέσπος 7, Καλαϊτζίδης 15 (3τρ., 5ας.)

Πανιώνιος(Οικονόμου): Αλίχοντζιτς 9, Νοέας 5, Μπάρλος 12 (2), Σακελλαρίου, Καρύδας 21 (3), Μίχαλος 12 (4), Μπιλλής 8 (2), Ματαλών 1, Δημητριάδης  11 (3).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top