Παντελίδης: “Το… στοίχημα είναι οι εντός έδρας αγώνες”

Όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΗΡΑΚΛΗ…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη του Τύπου.

Αρχικά, είπε: «Γνωρίζαμε πως έχουμε να παίξουμε με μία ομάδα που μεσοεπιθετικά λειτουργεί πολύ καλά. Είχαμε τον αέρα μαζί μας. Αλλά παίξαμε λάθος. Ήμασταν νευρικοί, δε βγάλαμε συνεργασίες. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις καιρικές συνθήκες και δεν κάναμε τίποτα. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε. Έβγαλε κι άλλες φάσεις στο δεύτερο όμως σταθήκαμε τυχεροί. Από κάποιο σημείο και μετά τρέξαμε βρήκαμε χώρους και ισοφαρίσαμε. Σημαντικός βαθμός. Συγχαρητήρια πίστεψαν τα παιδιά ευχαριστώ τον κόσμο που μας βοήθησε. Πρέπει να παρουσιαστούμε».

Είπε ακόμα για τη «μάχη» της παραμονής: «Το μεγάλο στοίχημα είναι τα δύο εντός παιχνίδια. Αν τις κάνουμε η Τρίτη θα είναι κοντά. Εκτός έδρας είμαστε άτυχοι και θα μας το δώσει. Το στοίχημα είναι τα εντός έδρας παιχνίδια με Λεβαδειακό και Παναιτωλικό. Εκεί θα κριθεί η παραμονή μας”.

Για το τι φταίει και ο Ηρακλής δεν παίρνει τους βαθμούς που δικαιούται: «Αν ήξερα τι φταίει θα το άλλαζα. Υπάρχουν πράγματα, συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορείς να τα υπολογίσεις. Να ξέρετε πως το βάρος που κουβαλάει η ομάδα, οι παίκτες δεν είναι εύκολο. «Κουβαλάνε» στις πλάτες τους μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Αυτό είναι δύσκολο».

Για το γεγονός πως ο Ηρακλής έχασε ευκαιρίες σε παιχνίδια με ομάδες που είναι χαμηλά στη βαθμολογία, είπε: «Με την ΑΕΛ κάναμε ευκαιρίες, με τη Βέροια και την Κέρκυρα δεν δικαιούμασταν τίποτα. Όταν δεν είσαι καλός, δεν δικαιούσαι τίποτα. Γι’ αυτό με προβληματίζουν τα εντός έδρας παιχνίδια. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να έχουμε ένα γήπεδο γεμάτο, να βάλουμε στην άκρη τους εγωισμούς και να στηρίξουμε την ομάδα ώστε να κερδίσει. Γιατί αν κερδίσει θα σωθεί».

Για το αν έχει πει στην διοίκηση να κάνει ότι μπορεί για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο: «Εχω πει στην διοίκηση ότι πρέπει να γυρίσει ο κόσμος. Να είστε σίγουροι».

Για τον τραυματισμό του Ζιαμπάρη: «Δεν έχει κάνει ούτε ατομικό ακόμα. Δεν είναι έτοιμος».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top