«Ηρακλής. Η πιο σωστή επιλογή»

«Είμαστε μόνοι και αναγκασμένοι να πιστέψουμε ως το τέλος»

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το πείσμα και τον ποδοσφαιρικό εγωισμό που επικρατεί στο αγωνιστικό τμήμα, ανέδειξε ο Χρήστος Δώνης. Μιλώντας στο Metropolis 95.5 FM υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Δίνουμε το 100%, βγάζουμε ψυχή. Σε όποια ομάδα και να πάω, δεν θα το ζήσω αυτό».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το εάν τους επηρεάζει ότι χάνουν παιχνίδια ενώ μπορούν να πάρουν κάτι από αυτά: «Μας ρίχνει ψυχολογικά. Όλα τα παιδιά δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας στον αγωνιστικό χώρο και είναι κρίμα και άδικο να μην παίρνουμε τα αποτελέσματα που πρέπει».

Για τον παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Το γκολ έρχεται στο χειρότερο σημείο. Δεχόμαστε γκολ στο 91’, ένα σημείο που δεν μπορείς να αντιδράσεις, και χάνεις ένα παιχνίδι που τουλάχιστον θα έπρεπε να είχαμε πάρει ένα πόντο».

Για την υπόθεση σωτηρία: «Επειδή έχω δει το πρόγραμμα των άλλων ομάδων η Τρίπολη θα βρει να κερδίσει δύο παιχνίδια. Ανάμεσα σε εμάς τη Βέροια και τη Λιβαδειά θα παιχτεί η σωτηρία αλλά στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται. Εμείς είμαστε αναγκασμένοι θα παλέψουμε και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για τη νίκη».

Για το ότι θα παίξει με ομάδες χωρίς στόχο: «Είναι θεωρητικά όλα αυτά. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο τα ξεχνάς όλα και θέλεις να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Τα παιχνίδια με Λιβαδειά και Παναιτωλικό είναι περισσότερο σε θεωρητικό επίπεδο αυτό. Ακόμη και με ομάδες που έχουν κίνητρο τις κοιτάμε στα μάτια, δημιουργούμε φάσεις αλλά δεχόμαστε γκολ από δικά μας λάθη και χάνουμε».

Για τα επαναλαμβανόμενα λάθη: «Σίγουρα υπάρχει πίεση. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα, σκέφτομαι ότι τρώμε γκολ από δικά μας λάθη. Στα τελευταία εφτά οχτώ παιχνίδια το έχουμε πάθει τρεις φορές. Βελτιωνόμαστε καθημερινά. Από τη στιγμή που ήρθα είδα μεγάλη βελτίωση στην ομάδα αλλά είναι και δύσκολο να δουλέψεις και να βελτιώσεις 10 πράγματα. Θα βελτιώσεις δύο με τρία. Ελπίζω να μας βγει σε καλό».

Για το τι λείπει και τι πρέπει να έχει ο Ηρακλής τις τελευταίες αγωνιστικές: «Αυτό που μας λείπει είναι η αποτελεσματικότητα. Μια ομάδα που θέλει να σωθεί πρέπει στις δύο ή τρεις ευκαιρίες να βάζει γκολ. Δεν έχει να κάνει με τον σέντερ φορ αλλά με όλους μας».

Για την επιλογή του να έρθει στον Ηρακλή: «Στην αρχή όταν πήρα την απόφαση ήμουν σίγουρος για τον εαυτό μου. Άλλοι μου λέγανε να μην πάω στον Ηρακλή και ότι μπορεί να διαλυθεί από μέρα σε μέρα αλλά ήξερα κάποια παιδιά και ήξερα ότι θα το παλέψουν μέχρι το τέλος. Είναι 100% η πιο σωστή επιλογή όσο παίζω ποδόσφαιρο. Καθημερινά βλέπω ότι παρά τα προβλήματα, είμαστε μόνοι μας, δίνουμε το 100%, βγάζουμε ψυχή και ένταση και πιστεύω ότι σε όποια ομάδα και να πάω δε θα το ζήσω πουθενά. Σίγουρα θα ήταν πιο ευχάριστο να ήταν όλοι δίπλα μας για να μας βοηθήσουν. Αλλά είμαστε μόνοι μας και είμαστε αναγκασμένοι να πιστέψουμε μέχρι το τέλος».

Για τους βαθμούς που θα χρειαστεί η ομάδα για να σωθεί: «Εμείς θα πρέπει να κάνουμε δύο νίκες σίγουρα και θα πρέπει να βρούμε και μια τρίτη. Αυτό το λέω επειδή ο Λεβαδειακός έχει τρία δύσκολα παιχνίδια τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές αλλά αυτό εξαρτάται και από τι θα κάνουν οι μεγάλοι. Θα πρέπει να κοιτάμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να μην κοιτάμε τον αντίπαλο».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top