Η περσινή νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Πώς ο Ημίθεος «γονάτισε» τους «πράσινους»

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής ψάχνει μια νίκη η οποία θα τον βγάλει από την ζώνη του υποβιβασμού. Νίκη που είναι αναγκασμένος να την ψάξει κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους ακόμα και αν οι πιθανότητες είναι εναντίων του. Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι και αυτό του Σαββάτου κόντρα στον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πηγαίνει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχοντας ως οδηγό την περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων. Όταν οι «κυανόλευκοι» με προπονητή τον Νίκο Παπαδόπουλο είχαν επικρατήσει επί του Παναθηναϊκού με 1-0 σκορ. Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σουπερλιγκ . Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν ο Απόστολος Βέλλιος. Ο διεθνής επιθετικός άνοιξε το σκορ κάνοντας μια έξοχη ενέργεια και αφήνοντας τον Λουκ Στιλ ανήμπορο να αντιδράσει, την ασσίστ στον επιθετικό του Ηρακλή είχε δώσει ο Γιάννης Πασάς προλαβαίνοντας με υπερπροσπάθεια τον αμυντικό των «πρασίνων».
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε εκείνο το παιχνίδι έκανε και το ντεμπούτο του στα ελληνικά γήπεδα ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι.
Από πλευράς Ηρακλή είχαν αγωνιστεί οι (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Μπουλούτ (75′ Χαντί), Βέλλιος, Ρομάνο (87′ Περόνε), Πασάς.

Επιμέλεια: Γιάννης Σαλεπάκης

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top