«Το πιο άδικο αποτέλεσμα»

Οι δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Για άδικο αποτέλεσμα και για συνέχιση της προσπάθειας με πίστη μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Σάββας Παντελίδης.

«Βασει τις εικόνας του αγώνα στα πρώτα 15 λεπτά ο  Ατρόμητος πατούσε καλύτερα.  Μετά ήμασταν καλύτεροι, είχαμε φάσεις κι έπρεπε να σκοράρουμε ένα γκολ οπωσδήποτε.

Στο δεύτερο ήταν επιλογή μας όπως σ’ ολο το ματς να δώσουμε την μπάλα στον Ατρόμητο και να σκοράρουμε με κόντρα επίθεση. Δυσκολευτήκαμε, δεν του αφήσαμε χώρο να δημιουργήσει. Την κλασική ευκαιρία την είχαμε εμείς. Από ένα λάθος χασαμε το ματς. Ηταν το πιο άδικο αποτέλεσμα για την ομάδα ως τώρα. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Η εικόνα είναι τέτοια που δίνει αισιοδοξία πως θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε.

Πρέπει να κερδίσουμε ματς όμως καθώς δε μας φτάνουν οι βαθμοί Δεν κυνηγάμε κάποια ομάδα συγκεκριμένα. Το πρόβλημα είναι ποια ομάδα θα κάνει το πιο μεγάλο λάθος. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία τα δύο ματς εντός έδρας. Θα μαζέψουμε βαθμούς εκτός έδρας πιστεύω και το πιστεύουμε σαν ομάδα. Παλεύουμε στα δύσκολα παιχνίδια και παίρνουμε βαθμούς. Τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν όλα ήταν τακτοποιημένα. Γνώριζα όμως από την αρχή που πήγαινα».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top