Φοβούνται «χειρουργείο» στο Αγρίνιο

Ο Παναιτωλικός, ο Τίκας και ο… Λεβαδειακός

Διάφορα, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Την έντονη αντίδρασή τους για τον ορισμό του Τίκα εκφράζουν στο Αγρίνιο, ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Βαθμολογικά είναι ένα παιχνίδι που έμμεσα ενδιαφέρει και τον Ηρακλή. Ο Παναιτωλικός φοβάται… «χειρουργείο» και με επιστολή-ανακοίνωση στην ΚΕΔ τονίζει μεταξύ άλλων… «Δίνετε συνέχεια στην… παράδοση που δημιουργείται με διαιτησίες σε αγώνες του Παναιτωλικού με αντίπαλο συγκεκριμένη ομάδα (Κάμπαξης, Σελίμος κ.α.) τα τελευταία χρόνια. Ετοιμαζόμαστε να το αντιμετωπίσουμε κι αυτό…».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Παρότι ο Παναιτωλικός έχει υποστεί τεράστια βλάβη (βαθμολογική, ηθική, οικονομική) από διαιτητικές αποφάσεις, ελάχιστες φορές επέλεξε τις δημόσιες ανακοινώσεις διαμαρτυρίας. Το έκανε σε περιπτώσεις διαιτητικών «εγκλημάτων» που έχουν μείνει στην ιστορία, τύπου Παπά, Τριτσώνη, Ιωαννίδη, Κάμπαξη, Σελίμου, Αρετόπουλου, Τίκα.

Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο επιλέξαμε τη σιωπή ακόμα κι αν τα επαναλαμβανόμενα διαιτητικά λάθη ξεπερνούσαν κατά πολύ τα «επιτρεπτά» όρια. Θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συνεισφέρουμε στο έργο της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Σήμερα διαπιστώσαμε ότι τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας (με τα οποία «γνωριζόμαστε» από τότε που παλεύαμε να ανέβουμε από τη Γ’ Εθνική στη Β’), εκλαμβάνουν τη σιωπή ή την ανοχή μας, ως αδυναμία.

Κύριε Τριτσώνη, κύριε Κουκουλάκη, αν δεν γνωρίζετε τον Τίκα, δεν κάνετε γι’ αυτή τη δουλειά. Αν γνωρίζετε, λειτουργείτε εντελώς λανθασμένα. Σε κάθε περίπτωση, με τον ορισμό που κάνετε, δίνετε συνέχεια στην… παράδοση που δημιουργείται με διαιτησίες σε αγώνες του Παναιτωλικού με αντίπαλο συγκεκριμένη ομάδα (Κάμπαξης, Σελίμος κ.α.) τα τελευταία χρόνια. Ετοιμαζόμαστε να το αντιμετωπίσουμε κι αυτό…».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top