Δύο χρόνια Όμιλος1899

Τα δύο χρόνια μέσα στα δρώμενα του Ηρακλή συμπλήρωσε ο Όμιλος1899…

Διάφορα, Επικαιρότητα

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σαν σήμερα 2 χρόνια πριν ξεκίνησε η παρουσία του Ομίλου1899 στα δρώμενα του Ηρακλή. Ασήμαντη – μικρή αλλά έστω και αυτή όπως είναι γίνεται από ανιδιοτελή αγάπη για τον σύλλογο μας. Μια παρέα φίλων του Ηρακλή που μεγαλώνει και θέλει να προσφέρει με ότι δυνατότητες και κουράγιο έχει για την ιδέα του Ηρακλή. Γνώμονας μας τα πρώτα χρόνια δημιουργίας του συλλόγου μας που η Ιστορία του ξεκινά από το 1899 και τον Όμιλο Φιλομούσων Θεσσαλονίκης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους πρόσφεραν και προσφέρουν σε αυτή την προσπάθεια τα τελευταία 2 χρόνια και όλους εσάς που ακολουθείτε την σελίδα μας.

Ο Ομιλος1899 θα παραμείνει ενεργός και στόχος μας είναι να μεγαλώσει σε κόσμο και δυναμική.

Υπενθυμίζουμε τους στόχους μας και καλοδεχούμενοι όσοι θέλουν να γίνουν αρωγοί της προσπάθειας μας.

Ο Ομιλος 1899 μπορεί να προβαίνει:
1) Στην προβολή του ρόλου του «Ηρακλή Θεσσαλονίκης» ιστορικά από την ίδρυση του σωματείου το 1899 ως σήμερα διά της διοργάνωσης συνεδρίων και σεμιναρίων, αθλητικών εκθέσεων και εν γένει εκδηλώσεων ενημερωτικού χαρακτήρα και εκπόνησης μελετών.
2) Στην καταγραφή των συμπερασμάτων των ως άνω δραστηριοτήτων διά της έκδοσης εντύπων, εφημερίδων, περιοδικών, και εν γένει εντύπων και διαδικτυακών ιστοσελίδων και εκπομπών ραδιοτηλεοπτικών μέσων με αθλητικό ή μη περιεχόμενο και διά της διοργάνωσης συνεδρίων και σεμιναρίων, αθλητικών εκθέσεων και εν γένει εκδηλώσεων ενημερωτικού χαρακτήρα.
3) Στην διάδοση του ιδεώδους του σωματείου διά της διοργάνωσης αθλητικών ή μη εκδηλώσεων, συναυλιών και εν γένει καλλιτεχνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.
4) Στην ανταλλαγή και μεταφορά πληροφόρησης, εμπειριών και τεχνογνωσίας, την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων και την επίτευξη κοινών θεματικών στόχων με άλλες κοινωνικές εταιρίες ή φορείς που έχουν στόχο την ηθική και υλική υποστήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
5) Στην προαγωγή του ήθους και του μορφωτικού επιπέδου όσων σχετίζονται με τον «Γ.Σ. Ηρακλής» και με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό γενικότερα.
6) Στην αλληλεγγύη και στην κοινωνική προσφορά σε ευπαθείς ομάδες του συνόλου της κοινωνίας μας.

Με εκτίμηση,
Ομιλος1899
email: omilos1899@yahoo.com

Σχετικά Άρθρα

Ελεύθεροι οι δύο 20χρονοι, που αφαίρεσαν μπλούζα 16χρονου Ηρακλειδέα…

Διάφορα

Zέρβας: “Όχι στους ανεγκέφαλους ροπαλοφόρους – Οι δράστες πρέπει να εντοπιστούν!”

Διάφορα

Back to Top