Ο Βέλλιος το καλύτερο γκολ της Νότιγχαμ Φόρεστ για το 2016! (vid)

Ψηφοφορία που διενεργήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Νότιγχαμ Φόρεστ για το καλύτερο γκολ του συλλόγου μέσα στο 2016, ανέδειξε στην κορυφή το «ψαλίδι» του Απόστολου Βέλλιου με τη Ρόδεραμ!

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Ο Έλληνας επιθετικός, μάλιστα, είχε… δύο υποψηφιότητες στις συνολικά 7 που παρέθεσε η ομάδα του ώστε να ψηφίσουν οι οπαδοί για το γκολ που τους έμεινε χαραγμένο στη μνήμη το περασμένο έτος.

Παρά το γεγονός πως ο Βέλλιος μετακόμισε στο City Ground το καλοκαίρι και έχει περάσει κάτι περισσότερο από ένα εξάμηνο πλέον στη Φόρεστ, το γκολ που σημείωσε τον περασμένο Σεπτέμβρη με ανάποδο «ψαλίδι» κατέκτησε με άνεση την κορυφή, αφού οι θετικές ψήφοι έφτασαν σε ποσοστό 47%!

Το άλλο, δικό του γκολ που ήταν υποψήφιοι, ήταν εκείνο απέναντι στην Άστον Βίλα, το οποίο ήταν και το πρώτο του για την τρέχουσα σεζόν, με δυνατό δεξί σουτ στο «Βίλα Παρκ».

Το τρομερό του γκολ με το ανάποδο «ψαλίδι», θα διεκδικήσει πλέον τη διάκριση στα EFL Awards, για το κορυφαίο της χρονιάς (υπό την αιγίδα της Mitre), σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Απρίλη στο Hilton Hotel του Park Lane, στο Λονδίνο.

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top