Είμαστε όλοι ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ

Η BlueArena παίρνει θέση στο παραλήρημα μίσους εναντίον του μοναδικού ζωντανού κυττάρου που υπάρχει στον οργανισμό που λέγεται “Ηρακλής”.

Απόψεις, Επικαιρότητα

Ένα (καταδικαστέο) πανό αποτέλεσε την αφορμή για να ξεσπάσει πόλεμος εναντίον του Ηρακλή. Γιατί όποιος νομίζει ότι ο πόλεμος είναι εναντίον της Αυτόνομης Θύρας 10, βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος.

Αυτή τη στιγμή στον Ηρακλή δεν υπάρχει τίποτα. Οι παραδοσιακοί παράγοντες έχουν αποτραβηχτεί από το προσκήνιο, οι βετεράνοι έχουν εξαφανιστεί, οι δημοσιογράφοι που έχουν απομείνει να ασχολούνται με την ομάδα είναι ελάχιστοι. Το μοναδικό ζωντανό κύτταρο υπάρχει στον οργανισμό που λέγεται “Ηρακλής” είναι η Αυτόνομη Θύρα 10. Με τα (πολλά) λάθη της και τα (πολύ περισσότερα) σωστά της, είναι η μοναδική φωνή αντίδρασης απέναντι σε όλους αυτούς που θέλουν να διαλύσουν τον σύλλογο.

Εδώ και αρκετούς μήνες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο εξαφάνισης του συλλόγου, μέσω της διάλυσης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το πρώτο μέρος του σχεδίου, ήταν ο έλεγχος της ΠΑΕ. Ο Παπαθανασάκης ήταν εύκολος στόχος. Το δεύτερο μέρος, ήταν ο έλεγχος του οπαδικού κινήματος. Το επιχείρησαν, αλλά έφαγαν τα μούτρα τους. Και όταν κάτι δεν μπορείς να το ελέγξεις και σου δημιουργεί πρόβλημα, προσπαθείς να το διαλύσεις. Και σε αυτή την προσπάθεια υπάρχουν αρκετοί πρόθυμοι για να βοηθήσουν. Πρώτοι και καλύτεροι οι διοικούντες της ΠΑΕ, οι οποίοι με τις αστείες ανακοινώσεις προσπαθούν να διχάσουν τον κόσμο. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς, ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και αντιλαμβάνεται ποιος κάνει κακό στην ομάδα.

Μέσα στους πρόθυμους, προσθέστε και ορισμένες μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο Μπέος και ο Κούγιας. Έχουν και αυτοί πρόβλημα με την Αυτόνομη Θύρα 10. Όπως έχουν πρόβλημα και όλοι εκείνοι που ξέχασαν την τελευταία δεκαετία προς τα πού πέφτει το Καυτανζόγλειο.

Πάμε τώρα και στο περιβόητο πανό. Καταδικαστέο; Χωρίς δεύτερη κουβέντα. Είναι το πρώτο υβριστικό πανό που κρεμιέται σε ελληνικό γήπεδο; Φυσικά και όχι. Εκτός αν ξεχάσαμε τα πανό για την πατρότητα των παιδιών πρώην πρωθυπουργού, για την μητέρα του Βιτόλο, για τους υπουργούς των κυβερνήσεων, για τους νεκρούς της θύρας 7 και όλα εκείνα που κατά καιρούς έχουν κρεμαστεί σε ελληνικά γήπεδα. Θυμάστε για κανένα από αυτά να ασχολήθηκαν υπουργοί και εισαγγελείς; Συζητήθηκαν για λίγες ώρες και μετά αποτέλεσαν μία ανάμνηση. Τελειώνει η εβδομάδα και ακόμη το πανό αποτελεί θέμα συζήτησης, την οποία φούντωσε η ίδια η ΠΑΕ Ηρακλής.

Για να τα λέμε όλα…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το info@bluearena.gr

Σχετικά Άρθρα

Δολοφονική επίθεση σε οπαδούς του Ηρακλή στις 40 Εκκλησιές!

Απόψεις

Back to Top