Απίστευτες καταγγελίες από τον Κώστα Βέλλιο κατά ΠΑΕ και Παπαθανασάκη

Ο πατέρας του Απόστολου Βέλλιου, Κώστας, ξέσπασε και προχώρησε σε απίστευτες καταγγελίες κατά του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm”:

“Ο Απόστολος χθες πήρε δύο βραβεία για τα καλύτερα γκολ του 2016, αλλά δεν το χάρηκε λόγω της κατάστασης αυτής.

Οπως ο εισαγγελέας βρήκε τον ένοχο για το πανό, δεν μπορούν να ελέγξουν αυτούς που κάνουν κουμάντο στον Ηρακλή; Ο Απόστολος πήρε μόλις 5.000 ευρώ από τον Ηρακλή, όλη τη χρονιά. Πήρε μεταγραφή, είπαμε θα πάρει τα χρήματά του και δεν πήρε τίποτα. Ο Παπαθανασάκης με παρακαλούσε να μην κάνει προσφυγή, μου έλεγε: “Θα πεθάνω, θα καταστραφώ”, του είπε δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι τέτοιο, όπως αποδείχτηκε.

Μόλις έγινε η μεταγραφή, αντί να πάρει λεφτά ο Απόστολος, ο Παπαθανασάκης του ζήτησε να πληρωθεί μέσω NOVA, ένα χρόνο μετά, κάτι που δέχτηκε και πάλι. Ομως και πάλι δεν έδωσε τίποτα. Δεν εκτιμάει τίποτα, ούτε για τον Απόστολο που τον έσωσε. Από τις δόσεις που πήρε η ΠΑΕ τον Ιανουάριο τα χρήματα δεν έφτασαν, γιατί στα ταμεία της ΠΑΕ μπήκαν μόλις 50.000 ευρώ, από τις 200.000 ευρώ που ήταν αρχικά η δόση. Ο Απόστολος είχε τέσσερις δόσεις από 40.000 ευρώ και δεν έχει εισπράξει, ευρώ.

Ας μας πούνε που πήγαν οι 150.000 ευρώ, που λείπουν από τα ταμεία. Εγώ γνωρίζω, αλλά δε θα πω κάτι. Θα βάλω δικηγόρο και θα φτάσω μέχρι και στον Υφυπουργό Αθλητισμού. Θα κινήσω γη και ουρανό για να πάρει ο Απόστολος τα χρήματά του από τον Παπαθανασάκη, που δεν θέλω πλέον ούτε το επίθετό του να αναφέρω. Η λέξη αχαριστία είναι μικρή για τα όσα πρόσφερε. Ας μην εκμεταλλεύεται την καλοσύνη του. Εγώ θα κινηθώ δικαστικά κατά του Παπαθανασάκη και όχι του Ηρακλή”.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top