ΞΕΦΤΙΛΑ! Αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής από Κυριακίδη!

Πραγματικά είναι αστείο το ποσό…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Σάββας Παντελίδης και οι παίκτες του παλεύουν στο γήπεδο, ώστε να σώσουν την φετινή χρονιά, αλλά έρχεται… τσουνάμι αιτήσεων για κατάπτωση της εγγυητικής, κάτι που μπορεί να στερήσει τον ιδρώτα τους βαθμολογικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παύλος Κυριακίδης έχει προχωρήσει ήδη σε αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής, για το αστείο ποσό (ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ) των 8.000 ευρώ! Όπως το ακούσατε και αντί να κοιτάξουν πως μπορούν να διευθετήσουν το παραπάνω ζήτημα, κάθονται και βγάζουν ανακοινώσεις κατά του κόσμου!

Η ΠΑΕ όφειλε 64.000 ευρώ στον Κυριακίδη, με το ποσό να μειώνεται στις 35.000 ευρώ έπειτα από συζητήσεις των δύο πλευρών. Όπως φαίνεται και τα 35.000 ήταν πολλά για τις τσέπες των Παπαπαθανασάκη και Καγιούλη, με τον Κυριακίδη μετά από νέες συζητήσεις να συμφωνεί με το… αστείο ποσό των 8.000 ευρώ. Ωστόσο οι “διοικούντες” ΔΕΝ πλήρωσαν ΟΥΤΕ αυτό το… αστείο ποσό με τον Κοζανίτη εξτρέμ να κάνει αίτηση για κατάπτωση της εγγυητικής.

Και επειδή έρχεται νέο… τσουνάμι με αιτήσεις κατάπτωσης της εγγυητικής ας μας πουν στη Μίκρα. Φταίνε και γι’ αυτό οι οπαδοί ή μήπως οι δημοσιογράφοι;

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top